*Voor 2G en 3G maakt Tele2 gebruik van het netwerk van T-Mobile. Indien de dekkingskaart niet getoond wordt, klik dan hier.

Goed om te weten!

4G. Omdat het kan

Tele2 heeft een splinternieuw en schandalig snel eigen 4G-only netwerk. Geen oude 2G- of 3G-netwerken meer. Zonder al te technisch te worden, betekent dit voor jou heel simpel; lagere kosten. Ga maar los, omdat het kan! Wil je meer informatie over ons 4G-netwerk? Klik dan hier.

Geen buiten-de-bundel-vrees meer

Bij Tele2 krijg je grotere databundels dan bij welke provider ook. Omdat we vinden dat je ongeremd en op volle snelheid alles op internet moet kunnen doen wat je wilt. Lukt het je toch die enorme databundel op te maken, dan kun je niet meer mobiel internetten tot je nieuwe maand weer begint. Zo heb je nooit meer onverwachte buiten-de-bundelkosten. Natuurlijk kun je ook heel gemakkelijk een Extra Internetbundel bestellen, als je niet kan wachten om de rest van het internet leeg te trekken.

Snelheid

Het maakt ons niet uit welk abonnement je hebt, je krijgt altijd de maximaal haalbare snelheid die wij kunnen bieden. Natuurlijk hangt de daadwerkelijke snelheid af van een aantal factoren: de plek waar je bent, de telefoon die je gebruikt of bijvoorbeeld hoe druk het op dat moment is op het netwerk. In testomgevingen hebben wij al snelheden gehaald van 225Mb/s. Dat is sneller dan welke wifi-verbinding dan ook. En bovendien een stuk veiliger. We blijven natuurlijk continu werken aan verbetering en optimalisatie van ons netwerk. Zo krijg jij een steeds stabieler netwerk waarmee je steeds sneller en op steeds meer plekken het hele internet leeg kunt trekken! Gewoon, omdat het kan.