Mobiel
Abonnement

  • Met of zonder smartphone
  • Géén buiten-de-bundelkosten voor internet
  • Schandalig snel 4G-netwerk
Kies jouw smartphone

Bij Tele2 doen we niet moeilijk

Tele2 staat voor mobiel zonder gedoe! Je hoeft maar 3 keuzes te maken:
1. Telefoon: ja/nee?

Wil je de allernieuwste smartphone met een abonnement? Kies dan voor een mobiel abonnement met toestel. Of ben je nog blij met je huidige toestel? Kies dan voor een mobiel abonnement met Sim Only.

2. Internet: hoeveel GB?

De grootte van je internetbundel bepaal je zelf. Kies voor: 2GB, 5GB, 10GB, 20GB of Unlimited. Wil je weten hoeveel MB je nodig hebt? Gebruik dan de Tele2 data adviestool en ontvang advies op maat.

3. Bellen/sms: hoeveel?

Weet je niet van ophouden? Kies dan voor het mobiel abonnement Unlimited Bel/SMS. Je bent met een Unlimited abonnement al voordeliger uit als je meer dan 112 minuten (bijna 2 uur) per maand belt of meer dan 112 sms'jes verstuurt. Houd je het graag kort? Kies dan voor 100 Bel/SMS.

DE NIEUWSTE
SMARTPHONES

Bekijk hier de nieuwste telefoons van Tele2. Wil je ook een seintje ontvangen zodra we een nieuw toestel in huis hebben? Schrijf je dan in op de Coming Soon Alert! Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe smartphone topper in huis hebben.
Ontdek nu

Goed om te weten over Tele2 mobiel

We vinden het belangrijk dat je weet wat wij jou allemaal te bieden hebben!
Mobiel abonnement verlengen

Ben je al klant en is jouw contract binnen nu en 4 maanden afgelopen? Verleng je mobiele abonnement en kies een nieuwe smartphone, of bel nóg goedkoper met Sim Only!

Abonnement verlengen
Nummerbehoud

We zijn natuurlijk super blij als je overstapt naar Tele2. Je huidige mobiele nummer meenemen kan bijna altijd en is hartstikke makkelijk en gratis. Dat noemen we nummerbehoud.

Over nummerbehoud
Extra Internet bundels

Lukt het je die enorme databundel op te maken, dan kun je niet meer mobiel internetten tot je nieuwe maand weer begint. Zo heb je nooit meer onverwachte buiten-de-bundelkosten. Natuurlijk kun je ook heel gemakkelijk een Extra Internetbundel bestellen, als je niet kan wachten om de rest van het internet leeg te trekken. Is 80% van je bundel verbruikt, dan krijg je een sms’je van ons. Bij 100% kan je niet meer internetten. In deze sms wordt ook uitgelegd hoe je gemakkelijk een Extra Internetbundel kunt aanschaffen.

Mobiel internet
Hoeveel GB heb je nodig?

Wil je weten hoeveel internet GB’s je nodig hebt bij je mobiele abonnement? Gebruik dan onze data adviestool. Deze tool rekent precies uit hoeveel GB’s je nodig hebt voor je mobiele abonnement. Zo betaal je nooit teveel voor data die je toch niet gebruikt. Wij zien onze klanten namelijk het liefst tevreden. Jij blij, wij blij!

Data adviestool
Mobiel in het buitenland

Wil je weten hoe Tele2 Mobiel in het buitenland werkt? Hier vind je alle actuele info over internetten en bellen in het buitenland.

Buitenland