Verleng
je abonnement bij Tele2

Je mobiele abonnement verlengen bij Tele2 is supersimpel.
Log in via MijnTele2 en check je persoonlijke aanbod.

Verleng met telefoon

Toe aan iets nieuws? Verleng dan met een nieuwe telefoon.

Verleng met toestel

Verleng met Sim Only

Sim Only verlengen: geen gedoe en gewoon goedkoop.

Verleng met Sim Only

Check of je kan verlengen

 1. Je gegevens
 2. Verificatie

Vul je mobiele nummer in en check of je vandaag nog kunt verlengen!

Er wordt een verificatiecode gestuurd naar het nummer dat je invult voor bevestiging.

Waarom verlengen bij Tele2?

Je abonnement verlengen bij Tele2 heeft de volgende voordelen:

Logo beste mobiele provider

Geen aansluitkosten

Geen aansluitkosten

Gratis nummerbehoud

Gratis nummerbehoud

Goedkoopste grote bundels

Goedkoopste grote bundels

Flexibele abonnementen

Flexibele abonnementen

Eenvoudig retourneren

Eenvoudig retourneren

Beste mobiele provider 2017, 2018 & 2019

Beste mobiele provider 2017, 2018, 2019 & 2020-2021

Verlengen: goed om te weten

Met of zonder telefoon?

Mag je verlengen? Dan kun je de keuze maken of je dat met of zonder telefoon doet. Ben je meer het type ‘geen gedoe & gewoon goedkoop’? Of wil je liever shinen met de nieuwste gadgets?

Als je telefoon het nog prima doet, dan kun je je abonnement verlengen met Sim Only. Maar maak je liever gebruik van de nieuwste features, dan kun je natuurlijk verlengen met telefoon!

Bekijk hier onze top telefoons.

Hoe lang nog, tot ik mag verlengen?

Je wil natuurlijk graag weten wanneer je je abonnement mag verlengen, en ook tot wanneer je contract nog loopt. Dit kun je gemakkelijk zien in de MijnTele2 omgeving, in de MijnTele2 app en in de Verlengcheck op deze pagina.

Veelgestelde vragen

 • Regel het zelf via Mijn Tele2 of bel met de Klantenservice (020-754 4444, of nummer 1200 als je al een mobiel nummer van Tele2 gebruikt).

 • Je kunt je abonnement 4 maanden voor het einde van je contract verlengen. Dit laten we je ook weten als je de MijnTele2 app opent, want dan zie je ons verlengaanbod. Wie weet hebben we een mooie deal voor je in petto!

  Is je telefoon kapot of niet meer naar wens? Dan snappen we dat je al eerder wilt vernieuwen. Je kunt eerder verlengen als:

  • Je huidige abonnement al 3 maanden of langer loopt
  • Je al je facturen hebt betaald
  • Je huidige abonnement niet eerder is begonnen omdat je de vorige keer ook eerder verlengde

  Met eerder verlengen ga je een contract aan voor 24 maanden die ingaat ná afloop van je huidige contractperiode. Eenmalig betaal je € 71,12 voor het eerder verlengen en je vraagt dit aan door te bellen met de klantenservice

 • Ja, je abonnement loopt automatisch door als je niet verlengt of overstapt. Het abonnement is dan maandelijks opzegbaar.

 • Je abonnement loopt gewoon door en alles blijft werken zoals je gewend bent. Als je een abonnement hebt met telefoon die is afbetaald, dan worden alleen nog de abonnementskosten in rekening gebracht. Als je na afloop van je abonnement niet verlengt of overstapt, loopt het automatisch door en wordt het maandelijks opzegbaar.

 • Misschien heb je een bestelling geplaatst die nog niet helemaal is verwerkt in ons systeem (bijvoorbeeld een extra internetbundel, of een upgrade of downgrade van je abonnement). Als dat het geval is, kun je het op een later tijdstip nog een keer proberen. Lukt het nog steeds niet? Kijk of onze chatbot je kan helpen of neem contact op met de klantenservice.