Samsung
Galaxy A70

  • Bellen vanuit Nederland naar de EU + USA vanuit uw bundel
  • Tijdelijk hoge korting!
  • De beste deal vind je bij Tele2
Shop jouw A70

Samsung en Android: zakelijke topcombinatie

Samsung behoort al heel wat jaren tot de beste telefoonfabrikanten ter wereld. Ook voor zakelijk gebruik zijn Samsung telefoons geliefd. Het zijn mooie, chique smartphones die dankzij Android ontzettend veel mogelijkheden hebben. Zowel ter vermaak als voor zakelijk gebruik, zoals de mogelijkheid om een beeldscherm te koppelen en het toestel als computer te gebruiken. Het Android-besturingssysteems door de Zuid-Koreaanse fabrikant voorzien van extra zakelijke mogelijkheden. Zo staan er standaard handige office-apps op de telefoons en met internet van Tele2 kunt u ook browsen als op een échte computer.

Water- en stofbestendig: ideaal voor zakelijk gebruik

Werkt u veel buiten, bijvoorbeeld in de bouw? Ook dan is het zeker het overwegen waard om Samsung telefoons te nemen. Het merendeel van deze smartphones zijn namelijk stof- en waterbestendig en hebben hier zelfs IP68-certificaten voor. Zo hoeft u als loodgieter niet bang te zijn als uw toestel per ongeluk nat wordt en kunt u ook in de regen gerust uw smartphone er even bij pakken. Veelzijdigheid en compleetheid, dat is waar u met Samsung telefoons op kunt rekenen als u een zakelijk abonnement van Tele2 afsluit.

Altijd een topcamera bij de hand

Samsung telefoons blinken uit op het gebied van camera’s. Topmodellen als de Galaxy S10 en Galaxy Note 9 hebben zelfs meerdere camera’s aan de achterkant. Deze extra camera’s maken optische inzoomen (zonder kwaliteitsverlies) mogelijk en presteren extra goed als het wat donkerder is. Handig om snel een snapshot te schieten van uw aantekeningen of een presentatie. Beeldbellen of selfies maken? Laat dat maar aan een smartphone van Samsung over, want vaak zijn de selfiecamera’s van het merk bovengemiddeld goed.

Pluspunten van Tele2 Zakelijk Samsung telefoons

Samsung en Tele2 hebben vaak interessante aanbiedingen voor Samsung telefoons in combinatie met zakelijke abonnementen. Denk aan financieel interessante cashback-acties of handige accessoires die u er gratis bijkrijgt. Een leuk voorbeeld hiervan is de DeX-dock om een telefoon aan te sluiten op een monitor. Zo heeft u altijd een computer op zak. Ook handig: sommige Samsung Galaxy modellen hebben de ruimte voor twee sim kaarten (dual-sim). Zo kunt u zowel op uw privé nummer als op uw zakelijke nummer bereikbaar zijn.

Garantie op zakelijke telefoons van Samsung

Alle Samsung telefoons die te koop zijn bij een zakelijk abonnement van Tele2 hebben standaard twee jaar garantie. Gaat uw telefoon binnen die periode onder garantievoorwaarden stuk? Dan wordt deze kosteloos gerepareerd en bent u verzekerd van een goed werkende smartphone.

alle merken
mobiele telefoons

Naast Samsung telefoons heeft Tele2 nog meer bekende telefoonmerken. Bent u benieuwd welke dat zijn? Kijk dan op onze overzichtspagina. Vergelijk de verschillende telefoons met elkaar.
Alle telefoonmerken