Unlimited ondernemen

Met Data Only Sim

Zakelijk Mobiel bestel je als nieuwe klant voortaan bij T-Mobile Ondernemen
Tele2 Zakelijk en T-Mobile Ondernemen bundelen de krachten en gaan samen verder als T-Mobile Ondernemen. Om te beginnen met zakelijk mobiel; het nieuwe @Work portfolio. Nieuwe zakelijke mobiele abonnementen sluiten nieuwe klanten vanaf 1 augustus af bij T-Mobile Ondernemen. Meer weten?

Direct naar T-Mobile

Of bel 0800-1242

En andere diensten van Tele2 Zakelijk dan?
Je kunt alle andere Tele2 Zakelijk diensten gewoon blijven bestellen en gebruiken. Ook kun je gewoon nog terecht op tele2.nl/zakelijk en op MijnTele2 Zakelijk. Maar nieuwe zakelijke mobiele abonnementen sluit je vanaf 1 augustus af bij T-Mobile Ondernemen.

Wil je extra mobiele abonnementen naast je bestaande Tele2 Zakelijk abonnementen? Dan kan je gewoon nog bij Tele2 terecht. Dat kan ook als je met al je abonnementen wilt overstappen naar T-Mobile Ondernemen. Voor al die zaken bel je even met onze collega’s op 0800-1242.

Supersnel en overal 4G-internetten met uw tablet, laptop of 4G-router. Voor een vast, laag maandbedrag! Dat is wat u kunt verwachten van een zakelijk Data Only abonnement van Tele2. Zonder verrassingen achteraf!*

Maandelijks opzegbaar
Geen zin om ergens aan vast te zitten? Of wilt u tijdelijke medewerkers ook voorzien van een data abonnement? U heeft al een maandelijks opzegbaar Data Only abonnement vanaf € 7,61 euro per maand. Dat is zelfs goedkoper dan een ouderwetse prepaid simkaart van € 10,-!

Overal schandalig snel 4G
Online videobellen op het strand van Zandvoort? Samen met een partner werken aan de ultieme klantpresentatie vanuit de trein? Ons 4G-netwerk is niet alleen schandalig snel; we hebben ook nog eens een landelijke dekking. Bovendien wordt de kwaliteit van ons netwerk beoordeeld met een score van 9.3!

Zo kunt u altijd rekenen op een supersnelle mobiele dataverbinding om overal zakelijk mobiel te internetten. Ons 4G-netwerk is er helemaal klaar voor. U ook?

*Uw dagelijkse limiet van 5GB bereikt? Bestel gratis en onbeperkt extra databundels; stuur een SMS naar 1280 met daarin ‘1GB EXTRA’. Meer weten over onze Fair Use Policy. Zie de voorwaarden.

ECHT OVERAL BEREIK
OOK BINNEN

Bellen over Wifi is standaard inbegrepen voor al onze klanten. Zo heeft u ook binnen altijd goed mobiel bereik. En het mooie is dat het niets extra kost! Daar houden wij van!

LEES MEER

Downloaden tot 225 Mbps
Uploaden tot 50 Mbps

DIT WIL IK

OVERSTAP
WEKKER

Het is de 'dag die je wist dat hij zou komen', en toch vergeet u hem ieder jaar. Laat ons u daarom een reminder sturen, als het tijd is over te stappen van uw huidige provider naar Tele2. Zodat u die niet vergeet.

STEL WEKKER IN

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Martijn Dietz, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242