MijnTele2 Zakelijk

Met MijnTele2 Zakelijk heeft u een eigen online beheeromgeving waarmee u 24/7 inzicht krijgt in uw uitgaven en waarmee u uw Tele2 diensten kunt beheren.

Nieuwe klanten

Als u een nieuwe klant van ons bent, dan maken wij automatisch een account voor u aan. We sturen dan een e-mail naar de contactpersoon. Die kan daarmee het account activeren. Deze gebruiker is daarna de ‘admin-user’ voor dit account en kan zelf nieuwe gebruikersaccounts aanmaken.

Account aanvragen

Bent u al Tele2 klant, maar heeft u nog geen MijnTele2 Zakelijk? Dan kunt u zo’n admin-user account aanvragen via de knop Account Aanvragen op het inlogscherm. U krijgt dan zo snel mogelijk een uitnodiging voor MijnTele2 Zakelijk, in ieder geval binnen 5 werkdagen. Daarna kunt u zelf andere gebruikersaccounts aanmaken.

Gebruiker toevoegen of wijzigen

 1. Ga bovenin in het menu naar Instellen
 2. Kies Gebruikersbeheer
 3. U ziet een overzicht van de huidige gebruikersaccounts. U kunt nu op 2 manieren een nieuwe gebruiker aanmaken:
  • Kopieer een bestaande gebruiker via Gebruiker kopieren in de laatste kolom. De instellingen van die gebruikersaccount worden dan ook gekopieerd. Vervolgens wijzigt u in de kopie de naam en eventueel instellingen van de gebruiker.
  • Voeg een nieuwe gebruiker toe met de knop Gebruiker toevoegen onderaan het scherm. Nu vult u zelf alles in.
 4. Let op dat u de gebruiker onder Authorisatie de juiste rechten geeft, per vestiging van uw bedrijf. En vink de juiste functies aan onder Functionaliteiten. Is alles ingevuld zoals u wilt? Sla de account dan op met de knop Opslaan onderaan het scherm.

Veelgestelde vragen

 • Ja, wij hebben een handleiding van MijnTele2 Zakelijk in pdf-formaat.

 • Als een gebruiker zijn/haar gebruikersnaam of wachtwoord vergeten is, dan kan de admin-user deze terugvinden in MijnTele2 Zakelijk via Gebruikersbeheer onder de optie Instellen.

 • Als de admin-user zijn/haar inloggegevens kwijt is, kan deze een e-mail sturen naar customerservice@tele2zakelijk.nl om het account te laten resetten.

 • Voor de zakelijke abonnementen is er geen app beschikbaar. In MijnTele2 Zakelijk kunt u de facturen downloaden, specificaties bekijken en wijzigingen doorgeven.