voip connect
midzakelijk en grootzakelijk

VoiP
Connect

Grenzeloos bellen, mailen, appen, sms’en, skypen, downloaden én streamen in de hele EU? Kies voor VoIP Connect, een toekomstbestendig abonnement voor een genadeloos lage prijs.

Voordeliger bellen via IP
VoIP Connect dat is bellen via uw internetaansluiting. Die wordt gebruikt om uw centrale aan te sluiten op het publieke telefonie-netwerk. Daardoor komen spraak en data samen en kunt u bellen op het datanetwerk. Het is efficiënt en u bespaart fors op uw belkosten. En de kwaliteit? Die is uitstekend!

Makkelijk af te stemmen op uw behoefte
Even minder capaciteit nodig? Dan brengen we die tijdelijk terug binnen uw contract. Daarnaast kunt u VoIP Connect makkelijk uitbreiden met extra diensten zoals het 088-bedrijfsnummers, 0800/0900-servicenummers of vaste nummers.

Voor betere bereikbaarheid kunt u inkomende gesprekken eenvoudig doorschakelen naar andere applicaties. Zet vaste nummers in zoals u dat wilt. Netnummers uit Groningen kunt u bijvoorbeeld in Rotterdam laten binnenkomen.

Overstappen zonder gedoe
Kies voor een zorgeloze overstap naar Tele2. Wij regelen alles met uw huidige provider. En uw huidige nummers, die nemen we gewoon mee.

Eén tarief voor al uw gesprekken
naar vaste nummers

Combineer eenvoudig
met mobiel bellen

Combineer uw vaste en mobiele telefonie voor nóg meer voordelen. U bent beter bereikbaar, bespaart kosten en u heeft nog maar één leverancier nodig!

ALLE OPLOSSINGEN

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Tim Pothoff, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242