simkaart

Sim Only
Mobiel abonnement

Supersnel 4G-internet, betrouwbaar én betaalbaar. Gewoon op uw bestaande toestel. Dát is wat u kunt verwachten van een zakelijk abonnement van Tele2.

Lage maandelijkse kosten
Met Sim Only zorgt u zelf voor een mobiele telefoon of gebruikt u uw bestaande mobiel. U betaalt bij Sim Only dus niet voor een mobiele telefoon, maar alleen voor uw bundel om mee te bellen, sms’en en internetten (data). Hierdoor zijn de maandelijkse lasten van een zakelijk Sim Only abonnement een stuk lager. Kiest u voor Unlimited*, dan kunt u onbeperkt appen, skypen, downloaden, streamen, mailen, bellen en sms’en in de hele EU voor een genadeloos lage prijs.

Beter bereikbaar dan ooit
Bij Tele2 hebt u toegang tot het allermodernste 4G-netwerk van Nederland. Wilt u videobellen om bij een belangrijke vergadering te zijn? Of onderweg bestanden van en naar de cloud down- en uploaden? Op ons netwerk doet u dat supersnel en zonder haperen. U bent zakelijk dus beter bereikbaar dan ooit!

Gratis nummerbehoud
Overstappen zonder gedoe? Bij Tele2 kunt u al 120 dagen vóór het einde van uw huidige contract een overstap aanvragen mét nummerbehoud. Wij regelen alles voor u met uw huidige provider. U hoeft zelf dus niets te doen.

*Uw dagelijkse limiet van 5GB bereikt? Bestel gratis en onbeperkt extra databundels; stuur een SMS naar 1280 met daarin ‘1GB EXTRA’. Meer weten over onze Fair Use Policy. Zie de voorwaarden.

Onbeperkt bellen
in de hele EU

Ook onbeperkt skypen, mailen, downloaden en bellen? Dat kan bij Tele2 voor een vast laag maandbedrag, dus nooit meer onverwachte kosten achteraf!

LEES MEER

ECHT OVERAL BEREIK
OOK BINNEN

Bellen over Wifi is standaard inbegrepen voor al onze klanten. Zo heeft u ook binnen altijd goed mobiel bereik. En het mooie is dat het niets extra kost! Daar houden wij van!

LEES MEER

Is uw telefoon
4G-ready?

Om ons supersnelle mobiele internet ook écht te kunnen gebruiken, hebt u een simkaart nodig die 4G-ready is. Daarnaast moet uw mobiel geschikt zijn voor 4G-internet. Check dus even of uw toestel geschikt is.

DOE DE CHECK

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Joel Mangoendikromo, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242