indoor dekkingsoplossingen

Indoor dekkings
oplossingen

Ons schandalig snelle 4G-netwerk heeft een landelijke dekking.
Altijd en overal 4G-dus. Maar wat nu als u op de zaak hele dikke muren of geïsoleerde ramen heeft? Dan kan de 4G-dekking in uw gebouw wel een oppepper gebruiken.

Ook op de zaak optimaal 4G
Strengere bouwnormen voor isolatie helpen bij het verminderen van het energieverbruik op de zaak. Goed voor het milieu, maar helaas leidt het nog wel eens tot slecht bereik het gebouw. Met onze 4G Indoor dekkingsoplossingen kunnen we ook op locaties waar isolatie het mobiele signaal dempt voor betere 4G-dekking zorgen.

Probleem met uw 4G-dekking?
Is de dekking van ons netwerk niet optimaal? Laat het ons weten. Uw accountmanager helpt u graag om het op te lossen. Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie.

Zo brengen we 4G
Naar binnen op de zaak

1. Antenne

Kun je het 4G-signaal van buiten niet goed ontvangen? Dan brengen we het naar binnen! We plaatsen antennes zodat je ook binnen het gebouw een uitstekende dekking krijgt.

2. Radio

Het radiodeel van de installatie is een verlengde van onze eigen zenders. Het zorgt ervoor dat het 4G-signaal ook binnenkomt en via de antennes verspreid kan worden. We regelen het zo in dat je de juist capaciteit hebt om binnen 4G te gebruiken.

3. Transmissie

Het radiodeel krijgt het 4G-signaal van onze zenders buiten. We leggen een verbinding daartussen die we de transmissie noemen. Vaak is dit een razendsnelle glasvezelverbinding.

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Tim Pothoff, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242