INDOOR DEKKINGS
OPLOSSINGEN

Ons schandalig snelle netwerk heeft een landelijke dekking. Altijd en overal internet dus. Maar wat nu als u op de zaak hele dikke muren of geïsoleerde ramen heeft? Dan kan de dekking in uw gebouw wel een oppepper gebruiken.

Ook op de zaak optimaal bereik
Strengere bouwnormen voor isolatie helpen bij het verminderen van het energieverbruik op de zaak. Goed voor het milieu, maar helaas leidt het nog wel eens tot slecht bereik het gebouw. Met onze Indoor dekkingsoplossingen kunnen we ook op locaties waar isolatie het mobiele signaal dempt voor een betere dekking zorgen.

Probleem met uw dekking?
Is de dekking van ons netwerk niet optimaal? Laat het ons weten. Uw accountmanager helpt u graag om het op te lossen. Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie.

ZO BRENGEN WE HET SIGNAAL
NAAR BINNEN OP DE ZAAK

Kantoorgebouw met twee ballonnen met wifi icoon en antenne
Kantoorgebouw met twee ballonnen met wifi icoon en radio
Kantoorgebouw met twee ballonnen met wifi icoon transmissie

1. ANTENNE

Kun je het signaal van buiten niet goed ontvangen? Dan brengen we het naar binnen! We plaatsen antennes zodat je ook binnen het gebouw een uitstekende dekking krijgt.

2. RADIO

Het radiodeel van de installatie is een verlengde van onze eigen zenders. Het zorgt ervoor dat het signaal ook binnenkomt en via de antennes verspreid kan worden. We regelen het zo in dat je de juiste capaciteit hebt om binnen het signaal te gebruiken.

3. TRANSMISSIE

Het radiodeel krijgt het signaal van onze zenders buiten. We leggen een verbinding daartussen die we de transmissie noemen. Vaak is dit een razendsnelle glasvezelverbinding.

Wifi
Bellen

ADVIES NODIG?
WE BELLEN U IN NO TIME TERUG

Nu meer weten? Bel dan met T-Mobile.

0800-8102.