Alle telecom
oplossingen
voor het
grootbedrijf

Losse telefoons zakelijk

Tele2 en T-Mobile bundelen krachten

Tele2 Zakelijk en T-Mobile Ondernemen hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder als T-Mobile Ondernemen. De integratie van beide bedrijven krijgt steeds meer vorm. Meer weten over de samengang van T-Mobile en Tele2?

Nieuwe zakelijk mobiel klanten verwelkomen we graag bij T-Mobile Ondernemen. Alle andere diensten kun je onverminderd bij Tele2 Zakelijk bestellen en gebruiken.

Bel T-Mobile Ondernemen (0800-1242)

  • Als je op zoek bent naar een nieuw zakelijk mobiel abonnement.
  • Als je extra mobiele abonnementen wilt bestellen naast je bestaande Tele2 Zakelijk abonnementen.
  • Als je met al je mobiele abonnementen wilt overstappen naar T-Mobile Ondernemen.

Bel Tele2 Zakelijk (020 750 1611)

Als je vragen hebt over diensten die je bij Tele2 Zakelijk afneemt. Je kunt natuurlijk ook terecht op tele2.nl/zakelijk en op MijnTele2 Zakelijk.

company bundle

Grip op kosten 
en verbruik
Company
Bundel

Verbruikt de een meer dan de ander? Geen probleem met een groepsbundel van 2GB tot 4TB. Uw medewerkers delen data via ons razendsnelle 4G-netwerk.

KLIK HIER

Bel goedkoper 
in de cloud
Hosted voice

Integreer uw vaste en mobiele telefonie met Hosted Voice. Dat is bellen in de cloud voor een vast maandbedrag per medewerker. Geen telefooncentrale nodig!

KLIK HIER

Zo hoog scoort
ons netwerk

Vast bellen uitbesteden?
Kies Managed PBX

Managed PBX is vaste telefonie via uw eigen, toekomstvaste telefooncentrale - maar dan in een datacenter. Geen gedoe dus, want wij regelen het beheer en onderhoud.

KLIK HIER

Geen 4G-bereik
op de zaak?

Bedrijfsgebouwen met dikke betonnen muren en geïsoleerd glas kunnen het 4G-signaal belemmeren. Onze indoor dekkingsoplossingen verbeteren het bereik.

KLIK HIER

Eersteklas support
bij Internet of Things (IoT)

KLIK HIER
Luc van de Leijgraaf | Tele2

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Luc van de Leijgraaf, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242

Dit is Tele2 Zakelijk

Tele2, ook voor overheid en bedrijfsleven

Of u nu reist met de NS, geld opneemt bij een geldautomaat of iets afrekent bij de Bijenkorf; bijna iedereen komt dagelijks in contact met onze dienstverlening. Sinds onze oprichting vertrouwen duizenden bedrijven op ons voor hun dagelijkse spraak- en datacommunicatie, waaronder meer dan 200 overheidsinstellingen, inclusief onze premier.

In de zakelijke markt zijn naast kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en continuïteit, een scherp aanbod en voorspelbaarheid van kosten van groot belang. En ook flexibiliteit en eenvoud in beheer van telecom oplossingen zijn belangrijke randvoorwaarden. Daarom bieden wij vaste- en mobiele communicatieoplossingen die gemakkelijk, eenvoudig en schaalbaar zijn in te passen in iedere organisatie. En doordat wij zaken slimmer aanpakken altijd tegen de beste prijs, zonder daarbij concessies te doen aan kwaliteit.

Slimmer en voor minder

De Tele2 Groep is opgericht in 1993 en is één van de snelst groeiende telecom bedrijven in Europa. Ons succes hebben we voor een groot deel te danken aan diezelfde challenger mentaliteit. Het zit in ons DNA om monopolies en ouderwetse business modellen te bestrijden en om de bestaande regels te veranderen. Zodat we onze klanten altijd kunnen bieden wat zij nodig hebben: slimmer en voor minder.

In Nederland zijn we sinds 1996 actief. En ook hier handelen we vanuit het voor ons typerende gedachtengoed: bestaande monopolisten uitdagen en de voordelen hiervan delen met onze klanten.

Eigen glasvezelnetwerk

We beschikken over een eigen landelijk glasvezelnetwerk, de fundering van onze diensten. Hier bieden we diverse oplossingen van vast telefonie, vaste dataverbindingen tot volledig beheerde bedrijfsnetwerken (IP-VPN). De afgelopen jaren hebben we ons portfolio van communicatie- en samenwerkingsdiensten verder gecompleteerd, door de introductie van oplossingen voor zakelijke mobiele telefonie, inclusief data delen (Company Bundel), vast-mobiel integratie via uw eigen PBX (Mobile Connect), volledig in de cloud (Hosted Voice) of volledig gemanaged in samenwerking met één van onze partners.

Tele2 is overal

Anno 2017 maken 1,2 miljoen klanten gebruik van onze diensten en we zijn – dankzij het vertrouwen van onze klanten – uitgegroeid tot de tweede speler op het gebied van vaste telefonie en datadiensten. Wij verbinden zakelijk Nederland: van pinautomaat op de hoek tot de telefoon van onze premier. En of u nu reist met de NS, geld opneemt bij een geldautomaat of iets afrekent bij de Bijenkorf of luistert naar Q-Music; bijna iedereen heeft bijna iedere dag iets te maken met de diensten of netwerken van Tele2.

Wij gaan verder voor u

Reden om tevreden achterover te leunen? Integendeel. Inspelen op de vraag van de klant is een van onze sterkste punten. Wij vinden dat telecommunicatie onnodig ingewikkeld geworden en geloven dat dit anders kan. Dat communicatieoplossingen gemakkelijk, eenvoudig en schaalbaar moeten zijn in te passen in iedere organisatie, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij gaan altijd verder voor onze klanten. Met onze dienstverlening bieden we hen een wereld aan communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden. Slimmer en voor minder.

Meer weten? Onze business consultants helpen u graag. Neem contact met ons op via nummer: 0800-1242