THE PMO COMPANY HELEMAAL IN DE ‘CLOUD’
MET HOSTED VOICE

Effectieve communicatie staat centraal bij de projecten die The PMO Company begeleidt op het gebied van projectmanagement

Het succes van de dienstverlening valt of staat met een passende communicatie-oplossing. Die vond het bedrijf in de cloud.

PMO Company

Vernieuwing telecommunicatie
Projectmanagementbureau The PMO Company had zijn abonnementen voor vast, mobiel en data bij drie verschillende telecomleveranciers ondergebracht. Daardoor liep het bedrijf tegen een aantal beperkingen aan. Medewerkers konden elkaar lastig bereiken en verkoopgesprekken werden gevoerd via Skype. The PMO Company vond dat onwenselijk en vroeg Tele2 om hulp bij het vernieuwen van hun telecommunicatie.

Hosted Voice
Voor projectrapportages en de aansturing van projecten gebruikt het bureau online tools. Dit vereist dat het bedrijf goed bereikbaar is en dat medewerkers onderling makkelijk met elkaar kunnen communiceren. Een dienst die al deze wensen bij elkaar brengt, is Hosted Voice van Tele2. Deze oplossing integreert de vaste en mobiele communicatie van The PMO Company in de cloud. Hosted Voice verbetert de bereikbaarheid van The PMO Company en werkt prettig en efficiënt voor klanten én medewerkers.

 

“Wij zijn een projectmanagementbureau met eenzelfde focus op resultaat en dat spreekt ons erg aan”

 

Zo hebben medewerkers thuis, onderweg en op kantoor toegang tot uitgebreide functionaliteiten, zoals doorschakelen, wachtrij- en voicemailbeheer.

Beter bereikbaar
Sinds de overstap zijn The PMO Company en zijn medewerkers veel beter bereikbaar voor klanten. Hosted Voice biedt heel veel geavanceerde mogelijkheden en een hoge kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Dankzij het gemak van één leverancier kan het bureau zich richten op waar het goed in is: het ontzorgen van klanten. Want ook The PMO Company neemt voor zijn klanten met minder geen genoegen.

IN DE CLOUD BELLEN
ZOALS PMO COMPANY?

Telefoon met wolkjes erachter

Hosted voice

Hosted Voice is uw telefooncentrale – maar dan in de cloud! Combineer heel eenvoudig uw vaste en mobiele telefonie.

ADVIES NODIG?
WE BELLEN U IN NO TIME TERUG

Nu meer weten? Bel dan met T-Mobile. 

0800-8102.