Beheer
en meer

aanvullende
oplossingen

Beste van twee werelden
Tele2 Zakelijk en T-Mobile Ondernemen bundelen de krachten en gaan samen verder als T-Mobile Ondernemen. Om te beginnen met zakelijk mobiel. Nieuwe zakelijke mobiele abonnementen sluiten klanten vanaf 1 augustus af bij T-Mobile Ondernemen. Meer weten?

Direct naar T-Mobile

Of bel 0800-1242

En vaste diensten dan?
Je kunt alle Tele2 Zakelijk diensten gewoon blijven gebruiken en kopen. Je bent hier nog steeds op het juiste adres voor beheer en meer van Tele2 Zakelijk. Ook kun je gewoon nog terecht op tele2.nl/zakelijk en op MijnTele2 Zakelijk. Maar nieuwe zakelijke mobiele abonnementen sluit je vanaf 1 augustus af bij T-Mobile Ondernemen

Uw nieuwe website
veilig en snel online

Zó geregeld via onze dochteronderneming InterNLnet, al twintig jaar toonaangevend.

LEES MEER

Alles onder controle
met MijnTele2!

Beheer uw zakelijke abonnementen heel eenvoudig online via MijnTele2. Hier heeft u 24/7 inzicht in het totale en individuele verbruik.

LEES MEER

Aan de slag met IoT?
Even Tele2 bellen

Wilt u de communicatie tussen apparaten op verschillende locaties automatiseren? Onze Internet of Things (IoT) diensten zijn voor iedereen toegankelijk. Eenvoudig te implementeren en makkelijk in het gebruik.

LEES MEER

Zo hoog scoort
ons netwerk

OVERSTAP
WEKKER

Het is de 'dag die je wist dat hij zou komen', en toch vergeet u hem ieder jaar. Laat ons u daarom een reminder sturen, als het tijd is over te stappen van uw huidige provider naar Tele2. Zodat u die niet vergeet.

STEL WEKKER IN

Slimmer ondernemen?
Laat u inspireren

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Ruth Fledderus, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242