Pre-order nu!
iPhone Xr

 • Nu met extra korting op de grootste databundels!
 • Leverbaar vanaf 26 oktober
 • Pre-order nu en ontvang de iPhone Xr als eerste in huis
Kies de iPhone Xr
 • Onbeperkt bellen, sms'en & internetten
 • Een persoonlijke accountmanager
Shop deze deal
Dit wil ik iPhone 8

Apple iPhone 8
dit wil ik op de zaak

 • Nu in prijs verlaagd
 • Extra korting met 10-, 20-, en Unlimited GB
 • Op = op
Dit wil ik
Dit wil ik S9

Samsung Galaxy S9
DIT WIL IK op de zaak

 • Nu in prijs verlaagd
 • Extra korting met 10-, 20-, en Unlimited GB
 • Persoonlijke accountmanager
Dit wil ik

Overal schandalig
snel 4G

Online videobellen op het strand van Zandvoort? Samen met een partner werken aan de ultieme klantpresentatie vanuit de trein? Skypen, appen, mailen, downloaden of bellen? Ons netwerk is er in ieder geval helemaal klaar voor. Want niet alleen is ons netwerk schandalig snel, we hebben ook nog eens landelijke dekking met meer dan 97%. En bovendien wordt de kwaliteit van ons netwerk beoordeeld met een score van 9.2!
Lees meer
Jadikoel B.V.
“Ik houd mijn hoofd koel met Tele2”

“Wij zorgen voor een ideaal leefklimaat voor onze klanten. Onze servicemonteurs zijn continu onderweg of op locatie om dat voor elkaar te krijgen. Omdat we voor sommige klanten responstijden van 1 uur hanteren, is telefonische bereikbaarheid essentieel. Ik moet snel kunnen handelen en in contact kunnen blijven met zowel mijn klanten als monteurs. Met Tele2 hoef ik me daar helemaal geen zorgen om te maken. Wij zijn altijd bereikbaar en houden zo het hoofd koel.” Klimaattechniekspecialist Raymond van Jadikoel B.V uit Nieuwerbrug

Bekijk hier ons mobiele aanbod

Zakelijke telefonie en internet

Een zakelijke telefonie-oplossing kan uit verschillende onderdelen bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een hosted voip, een vast telefoonnummer op mobiel, een smartphone voor sales- en accountmedewerkers en natuurlijk supersnel internet op je telefoon. Wat voor u het ideale pakket is, hangt af van wat voor soort organisatie u heeft. Wij helpen u graag de beste keuze voor uw bedrijf te maken.

Vast op mobiel

Heeft u een kleine organisatie en bent u vaak buiten de deur, dan is het lastig om altijd iemand op de zaak te hebben die de vaste telefoon opneemt. Tele2 Zakelijk heeft daarvoor een mooie oplossing: vast op mobiel. Zo loopt uw bedrijf nooit belangrijke telefoontjes mis. Bij vast op mobiel bent u namelijk overal en altijd bereikbaar op uw vaste zakelijke telefoonnummer. Deze oproep beantwoordt u gewoon met uw mobiele telefoon. Ook als u onderweg bent. Dát is een van de grootste voordelen van vaste telefonie op mobiel. Zakelijk bellen met uw smartphone: ideaal, toch?

Bellen en internetten

Het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen bij Tele2 is groot. Dus wilt u voor het hele bedrijf of een aantal medewerkers een nieuwe zakelijke telefoon kopen? Kijk dan in de zakelijk abonnement shop. Hier vindt u alle nieuwe telefoons en kiest u makkelijk en snel een abonnement dat past bij de wensen van uw bedrijf of afdeling. En het mooie is: de mobiele telefonie abonnementen bij Tele2 Zakelijk hebben altijd razendsnel 4G-internet.
Heeft u interesse in een advies op maat? Kijk dan op de pagina van Tele2 grootzakelijk . Wilt u een kleine bestelling plaatsen of verder kijken? Druk dan op de button hieronder voor een overzicht van onze smartphones.