OVER
WHOLESALE

Tele2 Wholesale, de groothandel tak van Tele2, levert via een eigen glasvezelnetwerk diensten en capaciteit aan een groot aantal gerenommeerde nationale en internationale telecom aanbiedt. De afdeling levert een belangrijke bijdrage aan de resultaten van Tele2 Nederlanders.

Man met armen over elkaar en meer armen achter zich
Frank van der Ent

Frank van der Ent

Frank van der Ent is sinds januari 2011 Managing Director Tele2 Wholesale. In de voorafgaande jaren was Frank al op verschillende manieren betrokken bij de Wholesale afdeling van Tele2. Hij was eerdere de managing director van Versatel België en een succesvol zelfstandige ondernemer met zijn eigen Wholesale bedrijf op de Belgische markt.

Frank: “Tele2 Wholesale is een fantastische uitdaging voor mij. Samen met mijn team werken we er iedere dag in deze bijzondere markt aan om Tele2 te profileren als de challenger. In de afgelopen jaren hebben tal van grote bedrijven hun vertrouwen uitgesproken in het netwerk van Tele2. Mijn doel is om dit succes verder uit te bouwen.”

BBned

In 2011 zijn de Wholesale activiteiten van BBned opgegaan in Tele2. Sindsdien profiteert het samengevoegde team van de kennis en ervaring die in de afgelopen jaren is opgebouwd in beide organisaties. De business line kenmerkt zich door persoonlijk contact, directe en korte communicatielijnen, end-to-end controle, flexibele mogelijkheden voor de klant en vertrouwde klantrelaties.

Plant in paarse pot

Team

Tele2 Wholesale is een hecht team met ruim 50 medewerkers. Deze medewerkers hebben end-to-end controle over de diensten, met als resultaat korte communicatielijnen en snelle feedback en flexibiliteit voor onze klanten. Tele2 Wholesale kenmerkt zich door een goede sfeer en de drive om hoogwaardige dienstverlening te leveren. Het zeer lage verloop bij Tele2 Wholesale zorgt er bovendien voor dat wij langdurige relaties aangaan met onze klanten. Dit is ook te danken aan de kennis van onze account teams.