Vowifi | Tele2

BELLEN VIA
WIFI

Wat is Bellen via wifi?

Bellen via wifi is standaard inbegrepen bij de mobiele abonnementen van Tele2. Bellen via wifi en zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon in een ruimte met weinig of géén dekking overschakelt op een wifi-netwerk. Zo heeft u binnen gegarandeerd altijd het beste mobiele bereik. En beter nog; u betaalt er niks extra voor! Alleen de gewone minuten uit de Tele2 belbundel!

Bellen via wifi is dus superhandig, want juist op plekken met minder bereik, kiest de smartphone zélf automatisch of er via het mobiele netwerk óf via een wifi-netwerk gebeld wordt. En in vergelijking met andere indooroplossingen is bellen via wifi absoluut de voordeligste optie. U betaalt immers niks extra.

Het enige wat u nodig heeft voor bellen via wifi is een geschikt toestel dat beschikt over de laatste softwareversie. En een toegankelijk wifi-netwerk natuurlijk! Bellen via wifi is er voor alle Tele2 Zakelijk Mobiel klanten.

Bellen via wifi is eenvoudig en praktisch. De wifi belminuten worden gewoon verrekend met uw belbundel. Het is de ideale indooroplossing voor thuisgebruik en voor kantoren tot 70 medewerkers met gemiddeld belverkeer. De kwaliteit van wifi bellen is wel afhankelijk van kwaliteit en bezetting van het wifi netwerk.

WILT U OOK
BELLEN VIA WIFI?

Of meer informatie? Dat kan. Check hier welke toestellen geschikt zijn voor bellen via wifi.

Lees meer

OVERAL SCHANDALIG
SNEL 4G

Online videobellen op het strand van Zandvoort? Samen met een partner werken aan de ultieme klantpresentatie vanuit de trein? Skypen, appen, mailen, downloaden of bellen? Ons netwerk is er in ieder geval helemaal klaar voor. Want niet alleen is ons netwerk schandalig snel, we hebben ook nog eens landelijke dekking met meer dan 97%. En bovendien wordt de kwaliteit van ons netwerk beoordeeld met een score van 9.3!

Lees meer

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Ruth Fledderus, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242