WELKOM
BIJ TELE2

Wij heten u van harte welkom bij Tele2!
Heeft u het allernieuwste toestel en weet u niet precies hoe u het moet instellen? Heeft u een zakenreis gepland naar het buitenland en wilt u uw kosten voor dataroaming binnen de perken houden? Met de informatie op deze pagina bent u helemaal klaar om aan de slag te gaan met uw zakelijke mobiel!

Toestelhulp

Uw toestel ontvangen en sim geactiveerd? Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Maar hoe? Onze toestelhulp biedt u alle informatie over uw toestel en bijbehorende instellingen.
Ga direct naar toestelhulp

WAAR HEEFT U
4G-DEKKING?

Wij hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan de uitrol van ons 4G netwerk. Vandaag de dag kunnen Tele2 klanten in bijna heel Nederland buitenshuis gebruik maken van ons supersnelle netwerk. Bovendien blijven we verder bouwen en optimaliseren, zodat medio 2016 heel Nederland van onze dienstverlening kan profiteren. Daarnaast kunnen klanten blijven vertrouwen op het 2G en 3G netwerk.
Bekijk de dekkingskaart

MIJN TELE2
ZAKELIJK

Uw eigen online beheeromgeving waarmee u 24/7 inzicht krijgt in uw uitgaven en waarmee u uw Tele2 diensten kunt beheren.
Meer informatie

MOBIEL IN HET
BUITENLAND

Werkt u vaak in het buitenland of wilt u tijdens uw vakantie bereikbaar zijn? Hieronder vindt u alle actuele info over internetten en bellen in het buitenland.
Lees meer

COMBINEER MET VASTE TELEFONIE
EN PROFITEER!

Bent u toe aan een slimmere oplossing dan die dure telefooncentrale op kantoor? Al vanaf € 7,50 per medewerker per maand combineert u Zakelijk Mobiel 4G met de flexibiliteit van telefonie in de cloud.
Lees meer

Meer weten?

Customer Service
Zakelijk

(Bel dit nummer als uw accountnummer start met 9 of met een C)
tel_icon 020 750 1611

Customer Service Ondernemers

(Bel dit nummer als uw klantnummer start met 1 of een B)
tel_icon 020 754 4475

Kijk hier voor meer informatie