Vaste
Telefonie

Wij bieden vaste telefoniediensten die volledig aansluiten op de wensen van uw bedrijf en hebben altijd de best passende oplossing voor u.

Vaste telefonie van Tele2 biedt u verschillende mogelijkheden voor het kiezen van de beste oplossing voor uw bedrijf. Traditioneel analoog, via internet of in combinatie met mobiele telefonie van Tele2 . Hoe u ook belt, u belt altijd tegen de beste tarieven via het betrouwbare Tele2 netwerk.

  • VoIP Connect
  • ISDN
  • WLR
VoIP Connect

Bellen via IP van Tele2 heet VoIP Connect. Bij VoIP Connect wordt een IP-aansluiting gebruikt om uw centrale aan te sluiten op het publieke telefonie netwerk. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en worden de werelden van spraak en data samengevoegd. Wat uiteindelijk kosten bespaart en efficiënter is voor u mét uitstekende kwaliteit.

 

Voor VoIP Connect kunt u gebruik maken van de internationale standaard SIP (Session Initiation Protocol), en met de SIP-koppeling heeft u geen dure ISDN30-kaarten nodig. De ‘capaciteit on demand’ functie maakt snelle uitbreiding van het aantal spraakkanalen mogelijk. VoIP Connect is schaalbaar en flexibel, het tijdelijk terugbrengen van de capaciteit binnen het contract is daarom ook mogelijk. Ook zijn er aanvullende diensten mogelijk om uw bereikbaarheid te vergroten, betaalt u één tarief voor al uw gesprekken naar vaste nummers en een goedkopere interne infrastructuur voor vaste telefonie, PBX of centrale.

 

VoIP Connect is voor bedrijven die hoge eisen stellen aan de beschikbaarheid van hun telefonieoplossing. VoIP is zeer geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen die op zoek zijn naar een centrale telefonieoplossing. U kunt uw geografische nummers flexibel inzetten. Zo kunt u de netnummers uit Groningen in Rotterdam laten binnenkomen. Bovendien kunt U zorgeloos overstappen, want wij zorgen ervoor dat uw huidige telefoonnummers automatisch wordt overgezet op een met u afgestemd moment. 

 

Specificaties
Basisfunctionaliteiten:
Meerdere telefoongesprekken tegelijkertijd voeren
Flexibel wijzigen van het aantal spraakkanalen
Nummerportering / behoud van bestaande telefoonnummers
CLIP (Nummerweergave)
Direct doorkiezen op basis van een nummerreeks
Service Level (beschikbaarheid) via DSL/ Glas van 99,9%

 

Optioneel:
Geografische nummerblokken
088-bedrijfsnummers
Servicenummers (0800/ 0900)
Calamity Routing Service (CRS)
Network Forwarding Service

 

Installatietarieven
Installatie VoIP Connect Per item
Installatie € 450,00
Verhuizing € 350,00

 

Abonnementstarieven
Abonnement VoIP Connect Per maand
Per spraakkanaal € 5,00

Voor VoIP Connect geldt een minimum afname van het aantal spraakkanalen per aansluiting, welke afhankelijk is van het netwerk type

 

Netwerk aansluiting type Tele2 netwerk Netwerk derden
SDSL.bis (Extended Ethernet)  8  20
Glasvezel / Radio
Indien er alleen VoIP Connect over de aansluiting wordt geleverd
 20  20
Glasvezel / Radio
Indien er naast VoIP Connect nog een andere dienst (Internet / VPN) over de verbinding geleverd wordt
 8  8

 

 Per spraakkanaal is 110/110Kbps noodzakelijk aan bandbreedte. Onderstaande tabel specificeert de benodigde bandbreedte voor de meest gangbare profielen

Aantal spraakkanalen Benodigde bandbreedte
8 1/1 Mbps
15 2/2 Mbps
20 3/3 Mbps
30 4/4 Mbps

 

Gesprekstarieven
Nationaal    
Bestemming nationaal Start-tarief Tarief per minuut
Naar overige vast € 0,05 € 0,02
Naar mobiel € 0,05 € 0,07
 

 

Internationaal      
  Internationale bestemming naar vast naar mobiel
Zone 1 België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten € 0,03 € 0,18
Zone 2 Overig Europa (uitgezonderd Rusland, Wit-Rusland en Faeröer Eilanden) en Canada € 0,10 € 0,25
Zone 3 Afrika, Azië, Latijns-Amerika, Oceanië, Rusland en Wit-Rusland € 0,70 € 0,85
Zone 4 Antarctica, Faeröer Eilanden, Groenland, Tuvalu, Ascension, Norfolk Island, Niue en Nauru € 2,00 € 2,15
Check Toekomstvaste telefonie op basis van IP
Check Schaalbaar en flexibel
Check Zeer goed te combineren met glasvezel internet

Combineer met andere producten

Vast-Mobiel Integratie

De integratie van vaste- en mobiele telefonie biedt vele voordelen: u vergroot uw bereikbaarheid, bespaart kosten en heeft het gemak van één leverancier.

Bereikbaarheidsapplicaties

Met onze bereikbaarheidsapplicaties beheert u uw inkomende telefoongesprekken eenvoudig en intelligent. Hierdoor kunnen uw klanten sneller geholpen worden en bedrijfsprocessen efficiënter ingericht en borgt u vanaf het eerste contact de beste klant interactie.

Bakkersland

Borging van continuïteit van dienstverlening was een cruciale voorwaarde voor Bakkersland bij de selectie van een nieuwe betrouwbare ICT partner. Daarnaast waren kostenbesparing en modernisering van de ICT belangrijke randvoorwaarden in het selectieproces. Kortweg: dienstverlening op maat die aan de basis stond voor de levering van breedbandverbindingen en vaste telefonie van Bakkersland door Tele2.