ZAKELIJK
INTERNET

Een supersnelle of ultrasnelle, betrouwbare internet breedband aansluiting.

Verbindingssoorten

Zakelijk Internet voorziet in een permanente, betrouwbare en snelle breedband internetaansluiting. De verbinding is gebaseerd op een directe koppeling met het Tele2 Internet op basis van DSL, glasvezel of radio. Met ruime keuze in snelheden, tot maximaal 1/1 Gbps.
DSL (tot 80 Mbps)

Zakelijk Internet biedt u een internetverbinding over DSL die geschikt is voor alle type ICT toepassingen en met een downloadsnelheid tot en met 80 Mbps. Wanneer u veel bestanden verzendt, kunt u kiezen voor een symmetrische Internet verbinding. Uw up- en downloadsnelheid zijn dan gelijk. Wilt u uw internet bandbreedte niet delen met anderen, dan kunt u kiezen voor een bandbreedte garantie. Afhankelijk van uw wensen kunt u met ons verschillende types Service Level Agreements (SLA) afspreken. Zakelijk Internet is goed te combineren met aanvullende diensten zoals telefonie, PIN & alarm en ons veiligheidspakket.

Glasvezel (tot 1Gbps)

De snelheid van het Tele2 glasvezelnetwerk is ongeëvenaard met een maximale downloadsnelheid tot 1 Gbps. Wilt u uw internet bandbreedte niet delen met anderen, dan kunt u optioneel kiezen voor een bandbreedte garantie. Afhankelijk van uw wensen kunt u met ons verschillende types Service Level Agreements (SLA) afspreken. Ons landelijk dekkende glasvezelnetwerk biedt elk bedrijf een passende internetoplossing!

Overstappen naar glasvezel is heel eenvoudig! Wij zorgen voor de levering van een nieuwe glasvezelaansluiting. U hoeft zich geen zorgen te maken over de aanleg en de eventuele graafwerkzaamheden want onze projectmanagers begeleiden dit gehele traject. Nadat wij uw nieuwe verbinding werkend en getest hebben opgeleverd kunt u zelf een geschikt moment kiezen om uw oude lijnen op te zeggen. Zo wordt de continuïteit van uw internetverbinding gewaarborgd.

Radio (tot 800 Mbps)

Als alternatief voor glasvezel kunnen we een directe en betrouwbare draadloze straalverbinding leveren. Met de radiostraalverbinding kunnen netwerkaansluitingen worden gerealiseerd vanaf 2 Mbps tot en met 800 Mbps. Een van de voordelen van radio is de mogelijkheid om via dezelfde netwerkaansluiting van andere Tele2 diensten (zoals bijvoorbeeld ISDN20/30) gebruik te maken. Dit bespaart de kosten doordat er maar een netwerk aansluiting nodig is.

Zakelijk Internet op basis van radiotechnologie is uitermate geschikt om te dienen als netwerkaansluiting voor de klantvestigingen waar glasvezel of DSL niet leverbaar is maar wel hoge capaciteiten vereist zijn. De aansluiting kan tevens ingezet worden voor het gebruik van andere telecommunicatieoplossingen van Tele2.

Specificaties

Zie hieronder de specificaties per verbindingssoort.
Specificaties DSL Glasvezel Radio
Bandbreedte Tot 80Mb/s Tot 1000Mb/s Tot 800Mb/s
Bandbreedte garantie (overboeking) 1:1 en entry 1:1 en 1:10 1:1 en 1:10
Aantal IP-adressen 8 standaard (meer op aanvraag) 8 standaard (meer op aanvraag) 8 standaard (meer op aanvraag)
Beschikbaarheid garantie 99,6 % 99,9 % 99,9 %
Service Level Agreement Office en Retail Office, Retail en Premium Office, Retail en Premium

Aanvullende diensten

DDoS-Protection

DDoS-Protection is een additionele dienstverlening bovenop zakelijk internet waarbij permanente, netwerkgebaseerde bescherming van u systemen/applicaties en internet aansluiting geboden worden tegen aanvallen vanaf het Internet.

DDoS biedt u een permanente en up-to-date beveiliging tegen allerlei soorten DDoS aanvallen. De beveiliging wordt afgestemd op uw specifieke situatie door configuratie en filtering op basis van uw verkeersprofiel. Ook is het mogelijk om additionele on-site beveiliging te realiseren en biedt Tele2 u professionele ondersteuning via de zakelijke helpdesk.

Alarm over IP

IP Alarmtransport is het transport van alarmmeldingen over TCP/IP afkomstig van een Alarmpaneel op uw loactie(s) naar een Particuliere Alarmcentrale (PAC). Door middel van Zakelijk Internet van Tele2 krijgt u een veilige en stabiele centrale koppeling naar de betrokken Particuliere alarmcentrale.

Pinnen over IP

IP Betaalverkeertransport omvat het transport van PIN-, Chipknip-, Loyalty-, credit-card-, Maestro- en V-Pay betalingen over IP. IP Betaalverkeertransport van Tele2 is een door Betaalvereniging Nederland bv gecertificeerde oplossing voor het transport van Betaalverkeer over TCP/IP.

Combineer zakelijk internet met andere producten

Zakelijk internet van Tele2 laat zich prima combineren met onderstaande andere producten
IP-VPN

Een zakelijk VPN bedrijfsnetwerk koppelt uw hoofdkantoor, vestigingen en thuiswerkers veilig aan elkaar.

Lees meer
Vaste Telefonie

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de best passende oplossing voor uw bedrijf: traditioneel analoog, over IP of in combinatie met mobiele telefonie.

Lees meer