performance monitoring

Performance
monitoring

U kunt ervan uitgaan dat onze oplossingen uitvoerig zijn getest en voortdurend worden gemonitord. Wilt u voor bedrijfskritische toepassingen toch een extra oogje in het zeil houden? Met Performance Monitoring blijft u 24/7 op de hoogte van de prestaties en beschikbaarheid.

Inzicht in prestaties
Performance Monitoring is onderdeel van onze online tool Mijn Tele2 Zakelijk. Hiermee heeft u altijd en overal inzicht in de juiste werking van onze diensten IP-VPN en ISDN20/30. Eventuele storingen worden duidelijk en overzichtelijk vermeld in een actueel en historisch overzicht.

Direct actie ondernemen
Doet zich ondanks de hoge betrouwbaarheid van onze netwerken toch een storingen voor? Dan informeert Performance Monitoring u daar meteen over. U krijgt automatisch een melding over het incident via e-mail, RSS of SMS. Zo bent u altijd geïnformeerd en kunt u direct actie ondernemen.

24/7 overzicht
van storingen

Historisch en actueel overzicht in de juiste werking van de Tele2 diensten die u gebruikt.

Hoe wilt u
op de hoogte blijven?

Stel zelf in of en hoe u een e-mail, sms of RSS wilt ontvangen. U kunt ook bepaalde meldingen uitzetten of andere ontvangers toevoegen.

Altijd op de hoogte in 4 stappen

Performance Monitoring voert automatisch de volgende acties voor u uit.

Stap 1: Performance Monitoring bewaakt de beschikbaarheid van jouw dienst(en).
Stap 2:  Doet zich een storing voor, dan reageert Performance Monitoring direct met een alarm.
Stap 3: Performance Monitoring registreert de alarmmelding in ‘Mijn Tele2 Zakelijk’.
Stap 4: Er gaan automatisch meldingen via e-mail, sms of RSS naar de ontvangers die u heeft ingesteld. U bepaalt zelf naar wie en op welke manier de alarmmelding wordt verstuurd.
Bij deze storingen krijgt u automatisch een alarmmelding
Alarmtype Uitleg
Storing als gevolg van gepland onderhoud Performance Monitoring signaleert een storing. De
automatische storingsanalyse herkent dat deze wordt veroorzaakt door geplande werkzaamheden. Performance Monitoring stuurt en registreert een alarmmelding die aangeeft dat de storing wordt veroorzaakt door
onderhoudswerkzaamheden.
Storing in het domein van Tele2 Performance Monitoring signaleert een storing. De
automatische storingsanalyse herkent dat deze mogelijk bij Tele2 ligt. Performance Monitoring stuurt en registreert een alarmmelding die aangeeft dat de storing mogelijk wordt veroorzaakt door een probleem in het domein van Tele2.
Storing in een onbekend domein Performance Monitoring signaleert een storing. De
automatische storingsanalyse kan de oorzaak van de storing niet achterhalen. Performance Monitoring stuurt en registreert een alarm waarin de storing wordt gemeld.
Luc van de Leijgraaf | Tele2

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Luc van de Leijgraaf, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242