Managed
PBX

Uw vaste telefonie uitbesteden? Met Managed PBX heeft u een eigen toekomstvaste telefooncentrale in een datacenter. Volkomen veilig en betrouwbaar. Zonder zorgen over het beheer en onderhoud.

Alles voor u geregeld
U heeft zelf geen technische kennis nodig van telefonie. Onze specialisten regelen de implementatie, het beheer en het onderhoud. Nooit meer zorgen over beschikbaarheid, beveiliging of uitbreidingen!

Aantrekkelijke Total-Cost-of-Ownership
Dankzij de modulaire opbouw van onze dienstverlening weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. De total cost of ownership van Managed PBX is aantrekkelijker dan wanneer u zelf uw telefonie implementeert en beheert.

Gesprekken slim routeren
Met Managed PBX verbetert u ook de bereikbaarheid van uw organisatie. Laat hiervoor uw inkomende gesprekken slim routeren en integreer op maat met applicaties als CRM. Samenwerken wordt nog makkelijker met de Unified Communications applicaties.

Combineer met
Bereikbaarheids

Applicaties

Schakel inkomende gesprekken eenvoudig door naar vaste of mobiele nummers, gewoon via de cloud.

KLIK HIER

Beste van twee werelden
Tele2 Zakelijk en T-Mobile Ondernemen bundelen de krachten en gaan samen verder als T-Mobile Ondernemen. Om te beginnen met zakelijk mobiel. Nieuwe zakelijke mobiele abonnementen sluiten klanten vanaf 1 augustus af bij T-Mobile Ondernemen. Meer weten?

En vast-mobiele diensten dan?
Je bent hier nog steeds op het juiste adres voor de gecombineerde vast-mobiele oplossingen van Tele2 Zakelijk, dus ook voor Managed PBX. We hebben al vast-mobiele oplossingen voor bedrijven vanaf 2 medewerkers. Ook kun je gewoon nog terecht op tele2.nl/zakelijk en op MijnTele2 Zakelijk. Ben je zzp’er? Kijk dan op de website van T-Mobile voor zakelijk mobiel in combinatie met Office Essential.

Luc van de Leijgraaf | Tele2

Advies nodig?
We bellen u in
no time terug

Luc van de Leijgraaf, Account Manager

BEL MIJ TERUG

Nu meer weten? Bel dan 0800-1242