HOSTED
VOICE

De totaaloplossing in de cloud voor uw vaste en mobiele telefonie en uw bedrijfstelefooncentrale.

Wat voor organisatie heeft u?

Gebouwen medew. 1-20-crop

Wat is Hosted Voice?

Hosted Voice van Tele2 is een telefooncentrale in de cloud waarmee u vaste en mobiele telefonie integreert. Het maakt daarbij niet uit waar u of uw medewerkers zich bevinden. Achter een bureau, op de snelweg, thuis of in een hotelkamer. En als iemand echt niet bereikbaar is, worden gesprekken automatisch naar een collega, call center of voicemail doorgezet. U hoeft bovendien niet te investeren in een kostbare telefooncentrale maar betaalt maandelijks een vast bedrag per medewerker.

Met Hosted Voice beschikt u over geavanceerde functionaliteiten op zowel uw vaste als mobiele toestellen, zoals doorschakelen, nummerplannen, huntgroups, IVR en een vast nummer. Zonder dat u hier een fysieke centrale op uw bedrijfslocatie voor nodig heeft. Alle functies van Hosted Voice zijn gegroepeerd in duidelijke profielen die perfect aansluiten bij taken die uw medewerkers uitvoeren.

Daarnaast nemen wij u de implementatie uit handen met ons speciale installatiepakket. Wij richten uw telefonie omgeving met alle bijbehorende profielen in. Het beheren en monitoren van uw telefooncentrale kunt u eenvoudig zelf uw Mijn Tele2 omgeving doen.

Combineer met Unified Communications

Integreer vast-mobiel integratie met Unified Communications en biedt uw medewerkers de mogelijkheid om altijd en overal slimmer samen te werken.
Lees meer

Meer weten?

Hosted Voice
Brochure

Hosted Voice is een totaaloplossing in de cloud voor vaste telefonie,mobiele telefonie en een bedrijfstelefooncentrale en is inzetbaar voor medewerkers met een mobiel en/of vast toestel.

Meer weten over deze vast-mobiel oplossing?

Download
Vast-mobiel integratie Whitepaper

In dit whitepaper gaan we in op de verschillende mogelijkheden, de bijbehorende voordelen en zaken waarmee u bij het maken van uw keuze rekening moet houden.

Download

4G

Het gloednieuwe 4G-netwerk van Tele2 zorgt ervoor dat u met volle snelheid mobiel kunt werken, zonder concessies.
Lees meer
Hosted Voice bij Gemeente Noordwijkerhout

Lees hoe Hosted Voice de Gemeente Noordwijkerhout hielp aan optimale bereikbaarheid om burgers snel en adequaat verder te helpen.

Lees meer

Slimme organisaties kiezen voor:

  • Optimale bereikbaarheid
  • Schaalbaarheid
  • Kostenbesparing
  • Gemak