PMO COMPANY

Helemaal in de “cloud” met Hosted Voice

Effectieve communicatie, staat centraal bij de projecten die The PMO Company begeleidt op het gebied van projectmanagement. Het succes daarvan staat of valt bij een passende communicatie-oplossing. Doordat ze vaste en mobiele telefoonabonnementen bij drie verschillende telecomleveranciers had ondergebracht, liep The PMO Company tegen een aantal beperkingen aan. Medewerkers konden elkaar lastig bereiken en verkoopgesprekken werden via Skype gedaan. Onwenselijk, zoals PMO het zelf omschreef. Samen met Tele2 werd daarom gezocht naar een oplossing om de telecommunicatie stevig te vernieuwen. En bij alles, een sterke focus op resultaat.

Om te zorgen voor transparante projectrapportage en sturing, maakt PMO gebruik van online project-tooling. Voor het beste inzicht in voortgang en communicatie. Dit vereist dat het bedrijf goed bereikbaar is en dat medewerkers gemakkelijk onderling met elkaar kunnen communiceren. Een dienst die al deze wensen bij elkaar brengt, is de Hosted Voice oplossing van Tele2. Hosted Voice verbetert de

bereikbaarheid van The PMO Company en werkt prettig en efficiënt voor zowel medewerkers als klanten. Hosted Voice integreert de vaste en mobiele communicatie van PMO samen in de cloud. Zo kunnen medewerkers thuis, onderweg en op kantoor gebruikmaken van alle telefoniefunctionaliteiten, zoals doorschakelen, wachtrij- en voicemailbeheer.

En kunnen klanten de organisatie en de medewerkers veel beter bereiken. Met Hosted Voice biedt Tele2 niet alleen een kwalitatieve en geavanceerde oplossing maar ook tegen een hele scherpe prijs. En PMO? Die kan zich richten op waar zij het beste in zijn, het ontzorgen van haar klanten. Want ook zij nemen voor hun klanten immers met minder geen genoegen.

“De persoonlijke benadering en de soepele en snelle processen bij Tele2 zijn prettig. Wij zijn een project managementbureau met eenzelfde focus op resultaat en het spreekt ons erg aan.”

Heeft u ook interesse?

Neem contact op
Onze zakelijke referenten

Opscheppen over Tele2 mogen onze klanten doen. Bent u benieuwd naar de redenen waarom andere bedrijven voor de Tele2 oplossingen hebben gekozen en waarom die oplossing voor hen zo goed is?

Lees hier meer