GGD HOLLANDS NOORDEN

GGD Hollands Noorden heeft de toekomst

Het is een mooie en belangrijke taak, waar ook nog eens een behoorlijke dosis verantwoordelijkheid bij komt kijken. De gezondheid bewaken van alle inwoners in de noordelijke helft van de provincie Noord-Holland. De GGD Hollands Noorden is de organisatie die deze taak al jaren lang met grote zorg vervult. Door zich ondernemend op te stellen, de klant centraal te stellen en altijd scherp te letten op de kosten. Maar er komt nog iets bij kijken, en dat is telefonische bereikbaarheid en goed verzorgde uitwisseling van data. Daarom zocht GGD Hollands Noorden naar een partij die hen kon voorzien van nieuwe telefonie- en dataverbindingen waarmee zij in één keer klaar zouden zijn voor de toekomst. Die partij? Dat werd Tele2.

Bij de vergelijking van de verschillende partijen op de markt, was de keuze snel gemaakt. Zo legt Manager Bedrijfsvoering van GGD Hollands Noorden, Paul Hilhorst, uit: “We hebben zorgvuldig alle oplossingen bekeken. Uit onze vergelijking kwam Tele2 als winnaar uit de bus, omdat het bedrijf er qua prijs met kop en schouders bovenuit steekt”. De GGD koos uiteindelijk voor een IP-telefonieoplossing van Tele2 voor de drie hoofdvestigingen.

Door de slimme totaaloplossing van Tele2 maken nu meer medewerkers gebruik van de telefonie- en datadiensten, terwijl de kosten gelijk zijn gebleven. De overgang is soepel verlopen, waarmee de continuïteit van onze dienstverlening werd gegarandeerd. De internetverbindingen worden geleverd over glasvezel- en radiostraalverbindingen. Hierdoor maken de verschillende locaties gebruik van supersnel internet.

Zo maakt de GGD Hollands Noorden technisch gezien een grote stap vooruit en is daarmee klaar voor de toekomst. “Alle betrokken specialisten zijn erg behulpzaam en doen er alles aan om wijzigingen snel door te voeren en eventuele kwesties kundig op te lossen”, stelt Hilhorst tevreden. “Het contact met Tele2 is vanaf het begin professioneel, aangenaam en positief geweest”, besluit Hilhorst.

“De medewerkers van Tele2 begrijpen waar wij voor staan. En dat is erg prettig samenwerken.”

Heeft u ook interesse?

Neem contact op
Onze zakelijke referenten

Opscheppen over Tele2 mogen onze klanten doen. Bent u benieuwd naar de redenen waarom andere bedrijven voor de Tele2 oplossingen hebben gekozen en waarom die oplossing voor hen zo goed is?

Lees hier meer