EHRBECKER
SCHIEFELBUSCH

Kostenbeheersing en kostenbesparing, Ehrbecker Schiefelbusch

Ehrbecker Schiefelbusch is een klantgericht elektrotechnisch bedrijf dat hoge eisen stelt aan haar dienstverlening. Goede telefonische bereikbaarheid voor klanten en tussen de verschillende vestigingen is essentieel voor de persoonlijke aanpak van Ehrbecker Schiefelbusch. Voorheen beschikten alle vestigingen over een telefooncentrale die lokaal werd beheerd. Dat maakte beheer op afstand vrijwel onmogelijk.

Na evaluatie van de verschillende oplossingen heeft Ehrbecker Schiefelbusch gekozen voor Tele2. Business Partner Kreuze heeft vooral gekeken welke partij het beste past bij Ehrbecker Schiefelbusch. Omdat Ehrbecker Schiefelbusch zelf een uiterst klantgerichte organisatie is die maatwerk levert, zocht Kreuze naar een leverancier die er ook zo over denkt. De scherpe prijsstelling en het creatieve

netwerkontwerp gaven uiteindelijk de doorslag om te kiezen voor de op maat gemaakte oplossing van Tele2. De elektrotechnische groothandel beschikt nu over drie ISDN 30- en veertig ISDN2-bundels. Facilitair manager Sietse Langevelt is zeer te spreken over het nieuwe telefonienetwerk: “De besparingen zijn aanzienlijk en het netwerk is gemakkelijk te beheren vanuit de hoofdvestiging.

We hebben een behoorlijke efficiëntieslag voor onze klanten gemaakt. Zij bepalen immers ons succes. De uitrol van het netwerk is erg goed verlopen. De medewerkers van Tele2 hebben continu met ons meegedacht en problemen meteen opgelost. Met de dienstverlening van Tele2 en partner Kreuze Telecom hebben we een gezonde basis voor een zorgeloze toekomst.”

“De uitrol van het netwerk is erg goed verlopen. Het netwerk is gemakkelijk te beheren vanuit de hoofdvestiging. We hebben een aanzienlijke efficiëntieslag voor onze klanten gemaakt. Zij bepalen immers ons succes.”

Heeft u ook interesse?

Neem contact op
Onze zakelijke referenten

Opscheppen over Tele2 mogen onze klanten doen. Bent u benieuwd naar de redenen waarom andere bedrijven voor de Tele2 oplossingen hebben gekozen en waarom die oplossing voor hen zo goed is?

Lees hier meer