CENDRIS

Cendris kiest voor de service van Tele2

Resultaatgericht en effectief communiceren is belangrijk voor Cendris. Daarom zetten ruim 2500 Cendris-medewerkers zich dagelijks in om klanten hierin te ondersteunen. 90% van de medewerkers van Cendris doet dit vanuit vanuit vijf locaties in Nederland. Het overige personeel, waaronder leidinggevenden, staf- en verkoopmedewerkers, werkt op verschillende vestigingen en bij klanten.

Om altijd goed bereikbaar te zijn voor collega’s en klanten, is het belangrijk dat Cendris- medewerkers ook onderweg en op locatie kunnen bellen, sms’en en e-mailen. Freek Weijtens, directeur ICT bij Cendris Customer Contact, is daarom gaan kijken naar een mobiele partner

die het beste bij Cendris Past. Tele2 had de beste oplossingen. Tele2 biedt flexibiliteit, voorspelbare kosten en scherpe tarieven. Dit zijn de belangrijkste vereisten voor Cendris. Dankzij de aantrekkelijke abonnementsvormen van Tele2,

zijn de maandelijkse mobiele kosten voor Cendris voorspelbaar en behoren onverwacht hoge telefoonrekeningen van medewerkers tot het verleden.

‘’Vooral door de effectieve planning, goede informatievoorziening richting medewerkers en slimme keuzes vooraf, is de overstap probleemloos verlopen.’’

Heeft u ook interesse?

Neem contact op

Tele2 biedt mobiele abonnementen voor een vaste bedrag per maand, inclusief onbeperkt nationaal bellen en sms’en, en een databundel. Weijtens is zeer te spreken over de overstap van de vorige provider naar Tele2.

De projectmanagers van Tele2 hebben de migratie in goede banen geleid met een solide projectplan. Het personeel van Cendris werd goed geïnformeerd, en er is een telefonisch supportteam opgezet om eventuele vragen of problemen snel op te kunnen pakken.

Dit resulteerde in een snelle migratie, voorzien van effectieve planning en goede informatievoorziening.
“Met minder nemen we gewoon geen genoegen”, aldus Weijtens.

Bij de overstap heeft Tele2 alle zorgen bij Cendris weg kunnen nemen. Tele2 is voor Cendris een overzichtelijke, compacte en slagvaardige partner waar zij nog lang zaken mee wil blijven doen.

Onze zakelijke referenten

Opscheppen over Tele2 mogen onze klanten doen. Bent u benieuwd naar de redenen waarom andere bedrijven voor de Tele2 oplossingen hebben gekozen en waarom die oplossing voor hen zo goed is?

Lees hier meer