HOSTING

Hosting is het beschikbaar stellen van schijfruimte op een betrouwbare en beveiligd datacenter. Wij bieden domeinnaam registratie, webhosting en dedicated hosting diensten.
Door ons hoogwaardige netwerk heeft u met hosting een veilige en stabiele website die altijd snel bereikbaar is. Onze hosting diensten worden volledig beheerd in onze streng beveiligde datacenters door onze deskundige systeembeheerders, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Tevens bieden wij u onbeperkt dataverkeer en tools voor het eenvoudig maken en beheren van uw site.
Domeinnaam

Met een zakelijke domeinnaam van Tele2 kunt u vanaf 2,50 per maand gemakkelijk uw bedrijfsnaam als domein registreren, het begin van uw bedrjf op het internet. Registratie van alle populaire domeinextenties is mogelijk (zoals .nl, .com, .eu en .net).

Webhosting

Met webhosting van Tele2 is uw bedrijf snel een eenvoudig online. Doordat u gebruik maakt van een gedeelde ruimte, is dit een voordelige optie voor een stabiele en veilige website die altijd snel bereikbaar is.

Virtual Dedicated Hosting

Met Virtual Dedicated Hosting van Tele2 heeft u een oplossing voor websites met applicaties die vragen om maximale perfomance en beveiliging: een eigen virtuele server op basis van Vmware virtualisatie die volledig beheerd wordt door Tele2. Ook bieden wij onze klanten de mogelijkheid van een eigen fysieke server in ons datacenter.

  • Ontzorgen
    volledig beheerd door onze deskundige systeembeheerders
  • Beschikbaarheid
    een veilige en stabiele website dankzij ons betrouwbare netwerk
  • Kostenspreiding
    geen eenmalige investering, u betaalt per maand voor uw abonnement.