Speciale korting voor zakelijke gebruikers van Yellowbrick. Met uw persoonlijke code ontvangt u korting bij een abonnement naar keuze! Bij een abonnement met toestel bespaart u €50 euro op de abonnementskosten. Liever een Sim Only? Deze kunt u nu aanvragen met 100% korting op de aansluitkosten. Vul tijdens uw bestelling de vouchercode in en de korting wordt automatisch verwerkt op uw eerste factuur.

Veel gestelde vragen

Waar vind ik de kortingscode?

De kortingscode vindt u in de ontvangen mail.

Geldt de €50,- korting op alle toestellen?

Ja, de korting van €50,- is geldig op alle 2-jarige Unlimited abonnementen met toestel.

Geldt de 100% korting op alle Sim Only's?

De 100% korting op de aansluitkosten geldt alleen voor 2-jarige Unlimited abonnementen. Helaas geldt deze korting niet op onze Data Only abonnementen.

Wat moet ik doen om gebruik te maken van deze aanbieding?

Vul de kortingscode in de laatste stap van uw bestelling in het veld ‘vouchercode’. Na uw bestelling wordt u gebeld door een persoonlijke accountmanager om de bestelling met korting in orde te maken.

Waar moet ik de kortingscode invullen?

In de laatste stap van het orderproces kunt u de kortingscode invullen bij het kopje Vouchercode. 

Hoe zie ik de korting terug op mijn bestelling?

De korting ziet u niet direct in de webshop en op het contract bij het plaatsen van uw bestelling. U wordt na het plaatsen van uw bestelling gebeld door een van onze accountmanagers waarna wij u het contract met de vermelding van de korting toesturen.