ONZE
REFERENTEN

Energie-leverancier Nuon

Nuon is een van de grootste energieleveranciers van Nederland. Naast de productie en levering van energie, levert Nuon ook een breed pakket aan energie gerelateerde diensten. De Machine-to-Machine oplossing van Tele2 helpt Nuon en haar klanten.

Lees meer
Bakkerij Bakkersland

Borging van continuïteit van dienstverlening was een cruciale voorwaarde voor Bakkersland bij de keuze voor een nieuwe betrouwbare ICT partner. Daarnaast waren kostenbesparing en modernisering van de ICT belangrijke randvoorwaarden in het selectieproces. Kortweg: dienstverlening op maat die aan de basis stond voor de levering van breedbandverbindingen en vaste telefonie van Bakkersland door Tele2.

Lees meer
Sociale Verzekering Bank

Om klantgericht te kunnen werken en een goede klantervaring te borgen is een betrouwbare ICT infrastructuur cruciaal. En ook een leverancier die de dienstverlening en achterliggende ICT behoeften van de organisatie begrijpt en een oplossing op maat kan bieden tegen een redelijke prijs. De Sociale Verzekeringsbank koos daarom voor de dienstverlening van Tele2.

Lees meer
Adecco uitzendwerk

Adecco Group Nederland is de grootste leverancier van HR-diensten wereldwijd. Alle 150 Nederlandse locaties zijn verbonden met het IP-VPN netwerk van Tele2. Ditzelfde geldt voor de datacenters, waar onder andere de IP-telefooncentrale draait. Via verbindingen tussen de datacenters in Nederland en Frankrijk hebben alle medewerkers toegang tot belangrijke bedrijfsapplicaties die zij nodig hebben in hun dagelijkse werk.

Lees meer
Dental Union

Dentale groothandel vereenvoudigt beheer van vaste en mobiele telefonie met Hosted Voice en het mobiele netwerk van Tele2.

Lees meer
Seats & Sofas

Seats and Sofas is de zitmeubelspecialist van Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Sliedrecht worden de 45 megastores in Nederland, Duitsland en België aangestuurd. Kwaliteit, gemak en comfort staan hoog in het vaandel bij de 450 werknemers van het bedrijf. Klanten van Seats and Sofas kunnen altijd rekenen op een zeer uitgebreide en veelzijdige zitmeubelcollectie én directe levering uit voorraad.

Lees meer
Meander Medisch Centrum

Als patiëntgerichte organisatie verwacht Meander totaaloplossingen die hen ontzorgen. Ze werkt daarom ook graag samen met klantgerichte leveranciers om de zorg en aandacht voor patiënten te blijven verbeteren. Tele2 biedt Meander internet en telefonie en een innovatieve Interactieve TV oplossing die volledig aansluit op de wensen van de zorginstelling.

Lees meer
Cendris

Om altijd goed bereikbaar te zijn voor collega’s en klanten, is het belangrijk dat Cendris- medewerkers niet alleen op de vijf kantoorlocaties maar ook onderweg en bij klanten kunnen bellen, sms’en en e-mailen. Cendris koos voor mobiele telefonie van Tele2 waarmee voorzien werd in de behoefte aan flexibiliteit, voorspelbare kosten en hele scherpe tarieven.

Lees meer
PMO Company

Effectieve communicatie, staat centraal bij de projecten die The PMO Company begeleidt op het gebied van projectmanagement. Het succes daarvan staat of valt bij een passende communicatie-oplossing, waarbij goede bereikbaarheid cruciaal is en medewerkers gemakkelijk onderling met elkaar kunnen communiceren. Een dienst die al deze wensen bij elkaar brengt, is Hosted Voice van Tele2.

Lees meer
Ehrbecker Schiefelbusch

Als klantgericht elektrotechnisch bedrijf stelt Ehrbecker Schiefelbusch hoge eisen aan haar dienstverlening. Goede telefonische bereikbaarheid voor klanten en tussen de verschillende vestigingen is essentieel voor de persoonlijke aanpak die de organisatie nastreeft. Voorheen beschikten alle vestigingen over een telefooncentrale die lokaal werd beheerd. Dat maakte beheer op afstand vrijwel onmogelijk.

Lees meer
GGD Hollands Noorden

GGD Hollands Noorden bewaakt de gezondheid van alle inwoners in de noordelijke helft van de provincie Noord-Holland. De organisatie vervult deze taak al jaren lang met grote zorg. Door de klant centraal te stellen en de kosten te controleren. De organisatie was op zoek naar een toekomstvaste oplossing die telefonische bereikbaarheid en een goede uitwisseling van data borgt.

Lees meer
Van Gansewinkel

Van Gansewinkel is een van de grootste afvalverwerkers in Europa. Het communicatienetwerk van Van Gansewinkel speelt een centrale rol bij de continuïteit van afvalverwerkingsprocessen en de productiviteit van de hele organisatie. Van Gansewinkel heeft in Tele2 de juiste communicatiepartner gevonden die een totaaloplossing biedt met IP telefonie, Internet & VPN-verbindingen, en beheerde netwerk- en firewall-diensten.

Lees meer
Gemeente Noordwijkerhout

Naast de prachtige fleurige omgeving met talrijke bollenvelden, staat gemeente Noordwijkerhout ook bekend om de vele kleurrijke activiteiten zoals het carnaval, het bloemencorso en de kermis. De betrokkenheid onder de inwoners is groot en dat wil de gemeente graag zo houden. Vandaar dat Gemeente Noordwijkerhout continu werkt aan optimale bereikbaarheid om burgers snel en adequaat verder te helpen.

Lees meer