HOSTING

Uw website eenvoudig, snel en veilig online. Via onze specialisten bij InterNLnet biedt Tele2 verschillende hosting oplossingen, van domeinregistratie en webhosting tot dedicated hosting.
Ongeacht de grootte, elke organisatie wil online goed vindbaar zijn.
Wist u dat u voor hostingdiensten ook bij Tele2 terecht kan? Sterker nog, we zijn er in gespecialiseerd;
onze dochteronderneming InterNLnet uit Nijmegen heeft jarenlange ervaring in domeinregistratie, (web) Hosting, Cloud en online security. De registratie en vindbaarheid van uw website, de veilige opslag van uw data en de beveiligde communicatie met uw klanten, de specialisten van InterNLnet regelen het voor u!

Banner InterNLnet

Domeinnaam

Met een domeinnaam van InterNLnet kunt u vanaf 10,- per jaar gemakkelijk uw bedrijfsnaam als domein registreren, het begin van uw bedrijf op het internet. Registratie van alle populaire domeinextenties is mogelijk (zoals .nl, .com, .eu en .net), maar ook .amsterdam, .shop

Meer informatie / bestellen
Webhosting

Met webhosting van InterNLnet is uw bedrijf snel een eenvoudig online. Doordat u gebruik maakt van een gedeelde ruimte, is dit een voordelige optie voor een stabiele en veilige website die altijd snel bereikbaar is.

Meer informatie / bestellen
Virtual Dedicated Hosting

Met Virtual Dedicated Server van InterNLnet heeft u een oplossing voor websites met applicaties die vragen om maximale performance en beveiliging: een eigen virtuele server op basis van Vmware virtualisatie die volledig beheerd wordt door InterNLnet.

Meer informatie / bestellen

Interesse in onze diensten?

Heeft u vragen over de Hostingdiensten van InterNLnet, neem dan contact op met onze collega’ s in Nijmegen. Ze staan u graag te woord.

Neem contact op

of bel met 024-7070500

  • Ontzorgen
    volledig beheerd door onze deskundige systeembeheerders
  • Beschikbaarheid
    een veilige en stabiele website dankzij ons betrouwbare netwerk
  • Kostenspreiding
    geen eenmalige investering, u betaalt per maand voor uw abonnement.