DIT WIL IK
Unlimited
ALLES

  • Onbeperkt Bellen, sms'en & internetten
  • Te combineren met vaste telefonie
  • Over schandalig snel 4G
Bestel Sim Only

Unlimited zakendoen?

Oneindig. Onbeperkt skypen, mailen, downloaden en bellen. Wat u ook nodig heeft als zakelijk gebruiker, en hoeveel data u ook gebruikt, bij Tele2 bent u klaar voor een vast laag bedrag per maand. € 20,66 excl BTW. Unlimited. Dus geen onverwachte kosten en ellenlange specificaties op de factuur. Wel zo overzichtelijk.

Geen toestel nodig?

Om mobiel internet te kunnen gebruiken, is het noodzakelijk dat u een toestel heeft dat 4G-ready is. De meeste telefoons die nu op de markt komen ondersteunen dit automatisch. Weet u niet zeker of uw toestel 4G ready is? Bekijk hier alle toestellen die 4G ready zijn.
Bekijk dan hier de toestellen die geschikt zijn.

Unlimited Sim Only
De laatste 4G handsets

Heeft u de 4G check gedaan en blijkt uw toestel niet 4G ready te zijn? Dat is jammer, want met dit toestel kunt u geen gebruik maken van ons snelle 4G-netwerk. Er is al een kwalitatief 4G-toestel beschikbaar vanaf € 0,83 per maand.

Bekijk hieronder al onze 4G-toestel aanbiedingen.

Unlimited met toestel

Heeft u nog vragen?

Is Unlimited Data ook echt onbeperkt?

Ja, dat is binnen Nederland echt onbeperkt en in de EU landen heeft u binnen de bundel 9GB beschikbaar. Om de kwaliteit van het netwerk te kunnen garanderen, vragen we u bij gebruik van meer dan 5GB per dag een sms (‘1GB EXTRA’ naar 1280) te sturen voor extra data. De verbinding wordt tijdelijk verbroken, tot de sms voor extra data ontvangen is, of tot 12 uur ‘s nachts, dan wordt automatisch de verbinding hersteld en heeft u opnieuw 5GB tot uw beschikking. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Hiermee voorkomen we misbruik, zodat u de best mogelijk internetverbinding behoudt!

Kan ik ook kiezen voor een andere bundelgrootte?

Er zijn zes kleinere databundels. Naast Unlimited Data, kunt u kiezen voor 1GB, 2GB, 5GB, 10GB of 20GB. Mocht u zich later bedenken, dan kunt u altijd nog overstappen naar de Unlimited Data bundel, eenvoudig te regelen in MijnTele2 zakelijk of via de klantenservice.

Is Unlimited bellen en sms'en ook echt onbeperkt?

Ja, dat is echt onbeperkt m.u.v. betaalde informatie- en servicenummers (bv. 090x-nummers). Wat bellen naar een service- of informatienummer kost, verschilt per nummer: deze kosten hoort u aan het begin van uw gesprek.

Ik wil liever niet Unlimited bellen en sms'en. Kan ik kiezen voor een andere bundel?

Dat is mogelijk! Binnen zakelijk heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor 100 minuten bellen/sms’en in combinatie met een 1GB, 2GB, 5GB, 10GB of 20GB databundel. Na het overschrijden van de bel/sms-bundel gaat u betalen per minuut of sms. Voor abonnementen met Unlimited Data is ook de combinatie met 100 minuten bellen/sms’en beschikbaar.

Wat gebeurt er als mijn 500 MB, 1GB, 5GB of 10GB internet bundel op is?

We houden niet van verrassingen. Daarom krijgt u op 80% verbruik van uw 1GB, 2GB, 5GB, 10GB of 20GB internetbundel van ons een sms notificatie. U krijgt ook een notificatie als u uw bundel helemaal verbruikt heeft. Daarna wordt de snelheid afgeknepen. Wilt u weer op normale snelheid internetten? Bestel dan via sms eenmalig een extra Internetbundel. De prijzen staan in de sms die u krijgt als uw internetbundel op is. U vindt ze ook op onze website.

Wat gebeurt er als ik aan het eind van de maand data uit de bundel over heb?

U krijgt elke kalendermaand een nieuwe databundel. Data van de maand ervoor kunt u niet meenemen. Wat u over heeft, vervalt op de laatste dag van de maand.

Hoe werkt Unlimited in het buitenland?

Uw bel/sms- én databundel zijn geldig in de hele EU plus Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland. Dit geldt voor alle bestaande en nieuwe abonnementen van Tele2. Als u een databundel van 10GB of groter hebt, kunt u per maand 9GB aan data in het buitenland gebruiken. Heeft u deze limiet bereikt, dan gaat u bijbetalen (€ 0,006 per MB).

Kan ik mijn huidige bundel ook in het buitenland gebruiken?

Ja, per 8 juni 2017 kunt u ook bij Tele2 profiteren van voordelig internetten, bellen en sms’en in de EU. Vanaf deze datum internet, belt en smst u binnen de EU vanuit uw gebruikelijke bundel (m.u.v. betaalde informatie- en servicenummers). Dit geldt voor alle abonnementen die nu afgesloten worden of al afgesloten zijn.

Als u uw bundel heeft verbruikt gelden de actuele buitenbundeltarieven. Databundels worden ook in het buitenland in snelheid sterk gereduceerd bij het bereiken van 100%. Als u een bundel van 10GB of groter hebt, kunt u per maand 9GB aan data in het buitenland gebruiken. Heeft u deze limiet bereikt, dan gaat u bijbetalen (€ 0,006 per MB).

Wat zijn de kosten voor gebruik van mijn abonnement in het buitenland?

Per 8 juni 2017 kunt u ook bij Tele2 profiteren van voordelig internetten, bellen en sms’en in de EU. Vanaf deze datum internet, belt en smst u binnen de EU vanuit uw gebruikelijke bundel.

Gaat bellen naar het buitenland ook uit de bundel?

Ja, bellen en sms’en naar de EU of VS gaat vanaf 17 mei 2017 uit uw bundel. Kijk voor bellen/sms’en naar andere landen dan EU of VS voor de tarieven op deze website.

Overal schandalig
snel 4G

Online videobellen op het strand van Zandvoort? Samen met een partner werken aan de ultieme klantpresentatie vanuit de trein? Ons netwerk is er in ieder geval helemaal klaar voor. Want niet alleen is ons netwerk schandalig snel, we hebben ook nog eens landelijke dekking met meer dan 97%. En bovendien wordt de kwaliteit van ons netwerk beoordeeld met een score van 9.2!
Lees meer

Nieuwe wetgeving telefoonkredieten

Wat betekent dat voor ZZP’ers?

Smartphones die onderdeel uitmaken van een privé-abonnement voor mobiele telefonie, worden vanaf mei 2017 als consumentenlening gezien. ZZP’ers die zakelijk gebruikmaken van een privé-abonnement, vallen ook onder deze regeling telefoonkredieten. ZZP’ers met een zakelijk abonnement vallen buiten deze regeling. Maar hoe werkt die regeling precies en wat betekent dat voor ZZP’ers? Lees er alles over in dit whitepaper.

Download whitepaper