Scherm iPhone 8 vs 8 Plus

Dit wil ik
op de zaak
iPhone 8 64GB

  • Onbeperkt Bel/SMS + 10GB Data
  • Schandalig snel 4G
  • Een eigen accountmanager
Bestel nu de iPhone 8

Kleinzakelijk bij Tele2

Niemand is hetzelfde, ook uw medewerkers niet. En de manier waarop zij hun mobiele apparaten gebruiken voor hun werk verschilt eveneens. Hoe stel je het juiste abonnement voor elke medewerker samen, zonder het onnodig complex te maken en toch grip op kosten te houden? Tele2 biedt u uitkomst. Want met Zakelijk Mobiel stelt u heel eenvoudig het juiste abonnement voor uzelf en uw medewerkers samen.

U voegt zelf de best passende spraak- en datacomponenten samen. Zo krijgt u zelf en elke medewerker een passend abonnement en heeft u één oplossing op maat voor uw hele organisatie.

1. Kies een bel/sms bundel
Alle mobiele abonnementen van Tele2 bevatten standaard onbeperkt bellen en sms’en. Is dat niet nodig? Dan kiest u voor een beltegoed van 100 minuten en voor data-only abonnementen voor apparaten.

2. Kies een individuele en/of groepsbundel
U kunt een internetbundel kiezen per medewerker of voor alle medewerkers. Bij een groepsbundel maken uw medewerkers gebruik van één gemeenschappelijk tegoed op al hun mobiele apparaten. Medewerkers kunnen ook eerst gebruikmaken van een individuele bundel en vervolgens van de bundel van de groep.

3. Kies een toestel of Sim Only
Bepaal welke smartphone u wilt. U heeft ruime keus uit een reeks aantrekkelijke 4G-smartphones. Wilt u liever gebruik blijven maken van uw huidige 4G-toestel? Kies dan voor Sim Only.

Direct bestellen

Nieuwe wetgeving telefoonkredieten

Wat betekent dit voor ZZP’ers?

Smartphones die onderdeel uitmaken van een privé-abonnement voor mobiele telefonie, worden vanaf mei 2017 als consumentenlening gezien. ZZP’ers die zakelijk gebruikmaken van een privé-abonnement, vallen ook onder deze regeling telefoonkredieten. ZZP’ers met een zakelijk abonnement vallen buiten deze regeling. Maar hoe werkt die regeling precies en wat betekent dat voor ZZP’ers? Lees er alles over in dit whitepaper.

Download whitepaper