WIJ STRALEN
VOOR U!

Voor onze klanten willen wij alleen het allerbeste. Daarom bouwt Tele2 aan het snelste en meest betrouwbare 4G netwerk van Nederland. Zodat u altijd en overal verbonden bent.
Overal en altijd kunnen doen wat u wilt

Zo simpel moet het zijn. Daarom bouwen wij voor u het beste 4G-netwerk waarop dat kan. En als u altijd en overal verbonden bent, wilt u zich geen zorgen maken over de kosten. Dat is niet meer dan logisch. Onze transparante abonnementen stemt u dus gewoon af op uw persoonlijke gebruik en die van uw medewerkers. Vanzelfsprekend tegen de scherpe prijs die u van Tele2 gewend bent.

Met minder dan het allerbeste geen genoegen

Nieuws kijken in de trein, een whatsappje versturen tijdens een drukke conferentie, of bellen in het meest onbereikbare trappenhuis op kantoor. Onze technici bouwen een LTE-Advanced netwerk dat zowel binnen- als buitenshuis goede dekking garandeert.

Geen ambitie is te groot voor 4G-netwerk van Tele2

Connectiviteit is cruciaal voor elke ondernemer. Die gedachte staat aan de basis van ons nieuwe 4G-newerk. Netwerkdirecteur François Mairey vertelt u in deze korte video meer over het landelijk dekkende 4G netwerk. Ontdek in vier minuten waarom Tele2 de beste keus is voor slimme ICT-managers.

WAAR HEEFT U
4G-DEKKING?

In de afgelopen maanden is de dekking van ons netwerk  flink uitgebreid. In grote delen van Nederland heeft u buitenshuis daardoor 4G-dekking. Maar we bouwen ons netwerk nog verder uit, zodat onze klanten in 2017 in heel Nederland 4G dekking hebben.

Bekijk de dekkingskaart