ZAKELIJKE
DIENSTVERLENING

Het business model van dienstverlenende bedrijven is de afgelopen jaren sterk veranderd.

Als gevolg maken traditionele ICT bouwblokken plaats voor een geïntegreerde en schaalbare oplossing die aansluit op bestaande processen en systemen en inspeelt op veranderende klantbehoeften.

Tele2 werkt met een dedicated team van specialisten voor het overheidssegment, bij zakelijke dienstverlening dat adequaat reageert op veranderende wensen, eisen en omstandigheden in de publieke sector. Zij borgen de vakkundige uitvoering en de tijdige oplevering van projecten. Met onze kennis en ervaring met overheidsprojecten hebben wij een ruime voorsprong in de publieke sector. Daarnaast werken wij samen met diverse gespecialiseerde partners die een bouwsteen kunnen leveren voor de oplossing op maat die we u bieden.

Door integratie van internet in het verdienmodel zijn de marktomstandigheden van de zakelijke dienstverlening flink gewijzigd. Traditionele spelers zijn naar online ondernemingen getransformeerd en nieuwe spelers hebben razendsnel een plek weten te veroveren in het speelveld. In alle dienstverlenende sectoren is deze ontwikkeling merkbaar. Stilstand is achteruitgang. Huidige processen en systemen moeten worden aangepast.

Ook de financiële crisis heeft zijn weerslag op de zakelijke dienstverlener. Hij moet flexibel zijn en beschikken over een groot aanpassingsvermogen, of het nu over kostenbeheersing of efficiency gaat. Klanten stellen hogere eisen aan bereikbaarheid van uw bedrijf, zeker op het gebied van service, snelheid en beveiliging. Enterprise Solutions biedt oplossingen die de veranderende business modellen van onze klanten ondersteunen voor zowel traditionele als nieuwe marktpartijen.

Het gaat ons om de toegevoegde waarde voor uw onderneming. Wij leveren schaalbare telefonieoplossingen die meebewegen met de economische ontwikkelingen of bereikbaarheidsoplossingen die inspelen op de veranderende klantbehoeften. De samenwerking met diverse gespecialiseerde partners zorgt ervoor dat we u altijd de passende totaaloplossing kunnen bieden.

Meer weten?

Neem dan contact op met Luc van de Leijgraaf

ONZE BRANCHE SPECIALIST
ONZE BRANCHE SPECIALIST
Luc van de Leijgraaf
ONZE BRANCHE SPECIALIST
luc.vandeleijgraaf@tele2.com
ONZE BRANCHE SPECIALIST
  • Flexibiliteit
    oplossingen bewegen mee met de behoeften van uw organisatie
  • Maatwerk oplossing
    samenwerking met gespecialiseerde partners
  • Continuiteit
    een veilig en betrouwbaar eigen netwerk
Adecco

Adecco Group Nederland is de grootste leverancier van HR-diensten wereldwijd. Alle 150 Nederlandse locaties zijn verbonden met het IP-VPN netwerk van Tele2. Ditzelfde geldt voor de datacenters, waar onder andere de IP-telefooncentrale draait. Via verbindingen tussen de datacenters in Nederland en Frankrijk hebben alle medewerkers toegang tot belangrijke bedrijfsapplicaties die zij nodig hebben in hun dagelijkse werk.

Lees meer