OPLOSSINGEN VOOR
DE OVERHEID

Wij zijn al jaren ICT partner van alle ministeries, provincies, politie en de top 20 gemeenten van Nederland en weten als geen ander wat verandering en vernieuwen betekent. Juist hierdoor zijn wij al heel lang succesvol in de overheidssector.

Tele2 werkt met een dedicated team van specialisten voor het overheidssegment dat adequaat reageert op veranderende wensen, eisen en omstandigheden in de publieke sector. Zij borgen de vakkundige uitvoering en de tijdige oplevering van projecten. Met onze kennis en ervaring met overheidsprojecten hebben wij een ruime voorsprong in de publieke sector. Daarnaast werken wij samen met diverse gespecialiseerde partners die een bouwsteen kunnen leveren voor de oplossing op maat die we u bieden.

De Overheid zit in een ingrijpend vernieuwingsproces. Tele2 treedt daarbij graag op als partner. Als relatief jong bedrijf weten wij als geen ander wat veranderen en vernieuwen is. Juist hierdoor zijn wij al jaren succesvol in de overheidsmarkt. Door de intensievere samenwerking tussen overheidsorganisaties worden verantwoordelijkheden en bevoegdheden opnieuw verdeeld.

Er moet sturing zijn op basis van gezamenlijke prestatie. De voordelen van centralisatie en decentralisatie kunnen worden gecombineerd in het concept van shared services. Door de centralisatie van gelijksoortige activiteiten worden kwaliteitsverbeteringen en substantiële kostenbesparingen gerealiseerd.

Dankzij de digitalisering is er steeds nauwere samenwerking tussen overheden mogelijk. Fysieke grenzen vervagen en burgers en bedrijven zien hun computerscherm steeds meer als overheidsloket. Goed werkende ICT systemen worden daarmee steeds belangrijker.

Meer weten?

Neem dan contact op met Arthur de Groot.

ONZE BRANCHE SPECIALIST
ONZE BRANCHE SPECIALIST
Arthur de Groot
ONZE BRANCHE SPECIALIST
arthur.de-groot@tele2.com
ONZE BRANCHE SPECIALIST
  • Betrouwbaar
    heldere en transparante afspraken met elkaar
  • Gedreven
    onze mensen zetten net die extra stap voor u
  • Continuiteit
    een veilig en betrouwbaar eigen netwerk