OPLOSSINGEN VOOR
ONDERWIJSINSTELLINGEN

Binnen het onderwijs zijn telecommunicatie en ICT onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wij zijn een ervaren partner die efficiënte communicatie-oplossingen ontwerpt, levert en beheert en onderwijsinstellingen helpt met het voorbereiden op de toekomst.

Telecommunicatie en ICT zijn vervlochten. Ook in het onderwijs. Tele2 Enterprise Solutions ontwerpt, levert en beheert efficiënte telecomtoepassingen op het gebied van bereikbaarheid. Wij delen en gebruiken onze kennis en ervaringen bij instellingen die werkzaam zijn in het onderwijs.

De student van tegenwoordig heeft behoefte aan een interactieve manier van leren. Denkt u maar aan het gebruik van Wi-Fi op allerlei mobiele apparatuur, het gebruik van smartboards en online leeromgevingen. Tele2 werkt nauw samen met partijen die nieuwe leermethoden introduceren in het onderwijs. Hiervoor is betrouwbare vaste en mobiele infrastructuur nodig. Wij helpen u bij het ontwerpen en realiseren daarvan.

Door het toenemende gebruik van online leeromgevingen en sociale media in het onderwijs is beschikbaarheid van het achterliggende datanetwerk belangrijker dan ooit. Leerlingen moeten altijd en overal toegang hebben tot de leeractiviteiten. Uitval van systemen is funest voor studenten, de productiviteit en dus het imago van uw onderwijsinstelling. Wij bieden uiteenlopende oplossingen op het gebied van dataverkeer en internettoegang.

Deze diensten kenmerken zich door hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Om een totaaloplossing te bieden werken we nauw samen met gespecialiseerde partners die in het onderwijs hun sporen hebben verdiend. We willen u inspireren met vernieuwende inzichten in de mogelijkheden die nieuwe combinaties van onderwijs en telecommunicatie u bieden.

Meer weten?

Neem dan contact op met Luc van de Leijgraaf.

ONZE BRANCHE SPECIALIST
ONZE BRANCHE SPECIALIST
Luc van de Leijgraaf
ONZE BRANCHE SPECIALIST
luc.vandeleijgraaf@tele2.com
ONZE BRANCHE SPECIALIST
  • Betrouwbaar
    heldere en transparante afspraken met elkaar
  • Gedreven
    onze mensen zetten net die extra stap voor u
  • Continuiteit
    een veilig en betrouwbaar eigen netwerk