HANDEL &
INDUSTRIE

Tele2 is een gevestigde naam in de Nederlandse handel & industrie sector.

 Vele bekende retailketens zijn klant van ons en daarnaast vertrouwt een groot aantal industriële klanten dagelijks op onze infrastructuur voor hun kritische applicaties en productieprocessen.

De huidige economische omstandigheden vereisen dat u uw onderneming snel kunt aanpassen. In deze tijden is het belangrijk dat contracten en services aangepast kunnen worden naar uw veranderende omstandigheden. De contracten en diensten van Tele2 zijn volledig flexibel en kunnen meebewegen met de ontwikkeling van uw bedrijf, zowel bij groei als bij krimp. Wij zijn daarin open en oplossingsgericht.

Uw netwerk is een primair en bedrijfskritisch onderdeel van uw bedrijfsvoering. Tele2 waarborgt de continuïteit van uw bedrijfsprocessen, door middel van een veilig en betrouwbaar eigen netwerk. De bereikbaarheid van uw medewerkers is essentieel. Tele2 helpt met kwalitatieve vaste en mobiele communicatiemogelijkheden.

Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd en overal optimaal en veilig kunnen werken en bereikbaar zijn voor uw klanten. U wilt uw klanten een complete ervaring bieden met zaken als WiFi-hotspots, social media en online services. Ook de communicatie binnen uw bedrijf heeft aandacht nodig in de vorm van bijvoorbeeld Unified Communications

of machine-to-machine oplossingen. Enterprise Solutions biedt u de middelen om uw klanten nog beter en efficiënter te kunnen benaderen en bedienen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Maurice Paulusma

ONZE BRANCHE SPECIALIST
ONZE BRANCHE SPECIALIST
Maurice Paulusma
ONZE BRANCHE SPECIALIST
maurice.paulusma@tele2.com
ONZE BRANCHE SPECIALIST
  • Beheersbaarheid:
    voorspelbare en controleerbare kosten
  • Flexibiliteit:
    oplossingen bewegen mee met de behoeften van uw organisatie
  • Continuiteit:
    een veilig en betrouwbaar eigen netwerk
Bakkersland

Borging van continuïteit van dienstverlening was een cruciale voorwaarde voor Bakkersland bij de selectie van een nieuwe betrouwbare ICT partner. Daarnaast waren kostenbesparing en modernisering van de ICT belangrijke randvoorwaarden in het selectieproces. Kortweg: dienstverlening op maat die aan de basis stond voor de levering van breedbandverbindingen en vaste telefonie van Bakkersland door Tele2.

Lees meer