ONZE 6
BRANCHES

De inzet van communicatieoplossingen verschilt per bedrijf, maar ook per branche. Onze branchespecialisten staan garant voor een gedegen advies en de best passende oplossing voor uw organisatie. Bovendien blinken wij uit in het vlekkeloos migreren van klanten naar Tele2; indien u voor ons kiest, bent u verzekerd van de kennis en kunde van onze professionele project- en servicemanagers.

Zorg sector

Met een gespecialiseerd team van zorgspecialisten bedienen we meer dan 200 klanten uit alle geledingen in de zorg. Niet alleen met generieke diensten, maar ook met maatwerkoplossingen, waarbij we altijd de oplossing bieden die het beste bij uw situatie past.

Lees meer
Oplossingen voor de overheid

Wij zijn al jaren ICT partner van alle ministeries, provincies, politie en de top 20 gemeenten van Nederland en weten als geen ander wat verandering en vernieuwen betekent. Juist hierdoor zijn wij al heel lang succesvol in de overheidssector.

Lees meer
Oplossingen voor het onderwijs

Binnen het onderwijs zijn telecommunicatie en ICT onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zijn een ervaren partner die efficiënte communicatie-oplossingen ontwerpt, levert en beheert en onderwijsinstellingen helpt met het voorbereiden op de toekomst.

Lees meer
Financiële sector

Naast beschikbaarheid zijn betrouwbaarheid en veiligheid van uw dienstverlening cruciale factoren voor de continuïteit van uw organisatie. Wij zijn al jaren partner van een groot aantal financiële instellingen en dagelijks verloopt 65% van alle geldopnames via het betrouwbare Tele2 netwerk.

Lees meer
Handel & Industrie

Tele2 is een gevestigde naam in de Nederlandse handel & industrie sector. Vele bekende retail ketens zijn klant bij ons en grote industriële klanten vertrouwen dagelijks op onze infrastructuur voor hun kritische applicaties en productieprocessen.

Lees meer
Zakelijke dienstverlening

Het business model van dienstverlenende bedrijven is de afgelopen jaren sterk veranderd. Als gevolg maken traditionele ICT bouwblokken plaats voor een geïntegreerde en schaalbare oplossing, die aansluit op bestaande processen en systemen en inspeelt op veranderende klantbehoeften.

Lees meer