EEN WERELD VOL
MOGELIJKHEDEN

Tele2 Enterprise Solutions levert bereikbaarheidsoplossingen en connectiviteit aan grootzakelijke gebruikers en overheidsinstanties.
Direct contact
  • Expertise
    deskundigen op branche en techniek
  • Gedreven
    een stap extra, snel schakelen, out of the box
  • Open
    heldere en transparante afspraken met elkaar

De kracht van onze oplossingen

De kracht van onze organisatie zit in de mentaliteit en kennis van onze mensen, en de helderheid van onze werkwijze. We schakelen snel en flexibel en leveren een oplossing die altijd optimaal is afgestemd op uw organisatie – en wensen.

We werken samen met gespecialiseerde partners. Tele2 heeft de regie, waardoor u één contactpersoon, contract en servicelevel heeft. Richt u zich op uw dienstverlening. Wij zorgen dat onze ICT oplossing u daarin ondersteunt.

We spelen in op verandering. Groei of krimp van uw organisatie vangen wij op met flexibele contractsvormen. Wij verkopen u geen product, maar we zijn een partner die continu meewerkt aan het succes van uw organisatie. Een kwestie van doorpakken.

Met gevoel voor uw branche

In de ICT-sector gonst het van de modebegrippen en marketingkreten. Wij staan daar kritisch tegenover. Wij kijken altijd naar de toegevoegde waarde van nieuwe technologiën binnen uw totale oplossing.

Binnen de complexe vraagstukken van onze klanten zien wij branche overstijgende trends op het gebied van bereikbaarheid. Samen met onze partners brengen wij structuur en met één geïntegreerde totaaloplossing.

Tele2 Enterprise Solutions werkt met teams van gedreven branchespecialisten. Stuk voor stuk daadkrachtige en deskundige medewerkers die u het werk uit handen nemen en waar u altijd op kunt terugvallen.