SPECIAAL VOOR
ONZE KLANTEN MET
VASTE TELEFONIE

Altijd Bellen van Tele2 Zakelijk

Bellen en gebeld worden voor een vast bedrag per maand. Het kan met Altijd Bellen van Tele2 Zakelijk. Met Altijd Bellen zijn uw maandelijkse kosten altijd voorspelbaar en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wat moet u doen?

Helemaal niets. Uw huidige vaste telefonie wordt automatisch overgezet naar Altijd Bellen van Tele2 Zakelijk en u bespaart 2,5% op uw gesprekskosten ten opzichte van de afgelopen maanden. Zo zijn vanaf 1 januari 2014 de gesprekskosten voor uw bedrijf voorspelbaar.

Fair Use Policy

Op Altijd Bellen van Tele2 Zakelijk is een Fair Use Policy van toepassing.

Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Meer informatie

Indien u uw antwoord niet heb kunnen vinden onder ‘Veelgestelde vragen’, neem dan contact op met onze Infodesk.

Infodesk
Bel gratis 0800-3600700

Openingstijden
Van 9.00 tot 17.00u

Wat verandert er?

Er verandert niets aan uw huidige contractduur en korting(en) met Altijd Bellen van Tele2 Zakelijk. De maandelijkse abonnementskosten blijven ook ongewijzigd.

Betaalde servicenummers, internationale en doorgeschakelde gesprekken worden op dezelfde manier verrekend en worden apart op uw factuur gespecificeerd. Altijd Bellen van Tele2 Zakelijk is bedoeld voor normaal gebruik. Daarom hanteert Tele2 Zakelijk een Fair Use Policy.

Altijd Bellen van Tele2 Zakelijk is exclusief voor klanten die hierover een brief hebben ontvangen en alleen verkrijgbaar voor de diensten die in de brief worden genoemd.