Knockout knaller bij tele2 de beste deal voor simonly en data
Wegens succes verlengd!
Als extra’tje verlagen we de iPhone Xr en Samsung S9 nog meer in prijs.
Ook knallen we door op de 5GB, 10GB en 20GB Data.
Check alle deals
Sim Only Zakelijk

SIm Only

 • Extra korting met 5GB, 10GB en 20GB data
 • Nu ruim €79,- in prijs verlaagd
 • Bellen vanuit je bundel naar EU+VS
Check deze deal
iPhone Xr wit dubbel

Apple iPhone XR

 • Extra korting met 5GB, 10GB en 20GB data
 • Tijdelijk in prijs verlaagd
 • Persoonlijke accountmanager
Check deze deal
Huawei Mate 20 Pro bellen doe je met data hero

Huawei Mate 20 Pro

 • Extra korting met 5GB, 10GB en 20GB data
 • Tijdelijk in prijs verlaagd
 • Geen BKR check of registratie
Check deze deal
Samsung Galaxy S9 dubbel

Samsung Galaxy S9

 • Extra korting met 5GB, 10GB en 20GB data
 • Tijdelijk in prijs verlaagd
 • Gratis verzending
Check deze deal

Overal schandalig
snel 4G

Online videobellen op het strand van Zandvoort? Samen met een partner werken aan de ultieme klantpresentatie vanuit de trein? Skypen, appen, mailen, downloaden of bellen? Ons netwerk is er in ieder geval helemaal klaar voor. Want niet alleen is ons netwerk schandalig snel, we hebben ook nog eens landelijke dekking met meer dan 97%. En bovendien wordt de kwaliteit van ons netwerk beoordeeld met een score van 9.2!
Lees meer
Jadikoel B.V.
“Ik houd mijn hoofd koel met Tele2”

“Wij zorgen voor een ideaal leefklimaat voor onze klanten. Onze servicemonteurs zijn continu onderweg of op locatie om dat voor elkaar te krijgen. Omdat we voor sommige klanten responstijden van 1 uur hanteren, is telefonische bereikbaarheid essentieel. Ik moet snel kunnen handelen en in contact kunnen blijven met zowel mijn klanten als monteurs. Met Tele2 hoef ik me daar helemaal geen zorgen om te maken. Wij zijn altijd bereikbaar en houden zo het hoofd koel.” Klimaattechniekspecialist Raymond van Jadikoel B.V uit Nieuwerbrug

Bekijk hier ons mobiele aanbod

Zakelijke telefonie en internet

Een zakelijke telefonie-oplossing kan uit verschillende onderdelen bestaan. Denk bijvoorbeeld aan mobiele telefonie, vaste telefonie, hosted voice / bellen uit de cloud, een vast telefoonnummer op uw mobiel, verschillende smartphones en natuurlijk supersnel internet. Wat voor u de ideale oplossing is, hangt af van het type organisatie en wat uw specifieke behoeften zijn. Wij helpen u graag de beste keuze voor uw bedrijf te maken en geven u graag vrijblijvend advies.

Het Nieuwe Bellen

ISDN stopt per 1 september 2019. Gebruikt u ISDN voor traditionele telefonie, PIN-oplossingen of het alarm? U zal tijdig een goed alternatief moeten kiezen, zoals Het Nieuwe Bellen. Een superslimme digitale telefonie-oplossing uit de cloud, waarmee u en uw bedrijf nog beter bereikbaar zijn. En goedkoper, dankzij lagere kosten. U hoeft namelijk zelf geen telefooncentrale aan te schaffen, u heeft geen onderhoudskosten en u betaalt een vast laag maandbedrag per gebruiker. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig. U kunt gewoon blijven bellen zoals u dat gewend bent, zowel via de vaste lijn als op uw mobiele toestel. Met gegarandeerd dezelfde kwaliteit zoals u dat van ISDN gewend bent, standaard inclusief veel extra mogelijkheden. Bovendien is de installatie kinderlijk eenvoudig.

Vast op mobiel

Heeft u een kleine organisatie en bent u vaak buiten de deur, dan is het lastig om altijd iemand op de zaak te hebben die de vaste telefoon opneemt. Tele2 Zakelijk heeft daarvoor een mooie oplossing: vast op mobiel. Zo loopt uw bedrijf nooit belangrijke telefoontjes mis. Bij vast op mobiel bent u namelijk overal en altijd bereikbaar op uw vaste zakelijke telefoonnummer. Deze oproep beantwoordt u gewoon met uw mobiele telefoon. Ook als u onderweg bent. Dát is een van de grootste voordelen van vaste telefonie op mobiel. Zakelijk bellen met uw smartphone: ideaal, toch?

Mobiel bellen en internetten

Het aanbod van zakelijk mobiele abonnementen bij Tele2 is groot. Variërend van onbeperkte spraak en data abonnementen met of zonder smartphone, tot databundel delen voor grotere organisaties. En het mooie is: alle mobiele telefonie abonnementen bij Tele2 Zakelijk bevatten schandalig snel 4G internet. Bovendien bent u verzekerd van een uitstekend netwerk, dat tot drie keer toe met een dikke negen werd beoordeeld. En met bellen via WiFi bent u bovendien ook verzekerd van een goed bereik binnen uw pand.