Nokia 9 Pureview
topdeal

  • 10GB Data & 100 Bel/SMS
  • Razendsnel 4G
  • Unieke multi-camera-opstelling
Shop uw Nokia 9

Nokia: zakelijk een slimme keuze

Toestellen van Nokia hebben een paar gemeenschappelijke voordelen die ze ideaal maken voor zakelijke abonnementen. Allereerst zien de telefoons er altijd strak en solide uit. Het zijn allemaal mobiele telefoons die niet uit de toon vallen. Daarnaast hebben Nokia telefoons een ander zakelijk voordeel: Android One. Met dit keurmerk weet u zeker dat uw Nokia minimaal twee jaar lang de nieuwste Android-versie krijgt en drie jaar lang beveiligings-updates. Stuk voor stuk garanties die andere fabrikanten u niet altijd kunnen geven. Met Nokia voor zakelijk gebruik weet u waarvan u op aan kunt.

Supersnel contact met je collega’s

Nokia-telefoons hebben een originele Android-versie. Voor zakelijk gebruik een belangrijk voordeel. In combinatie met de ijzersterke hardware in telefoons als de Nokia 9 PureView en Nokia 7.1, heeft u daarmee altijd een supersnelle smartphone. Ideaal om onbeperkt aantekeningen te maken, in contact te treden met collega’s of om snel een presentatie te laden. Bovendien hebben Nokia telefoons zakelijk interessante extra’s. Neem bijvoorbeeld de vijfvoudige camera aan de achterkant van de Nokia 9 PureView: ideaal om onder alle omstandigheden goede foto’s te maken. Bijvoorbeeld voor foto’s op uw zakelijke site of als uw collega’s de voortgang van het bouwproject willen bekijken.

Updategaranties en zakelijke voordelen

Dankzij Android One weet u met Nokia-telefoons zeker dat u de nieuwste Android-versie heeft én dat uw toestel altijd goed is beveiligd. Vooral dat laatste maakt de telefoons zo perfect voor een zakelijk abonnement. Daarnaast hebben ze een grote batterij: handig om onbeperkt te bellen. Kwestie van sim in de telefoon plaatsen en de Nokia is ready to go. Andere zakelijke voordelen van een Nokia toestel? Het grote scherm om alle informatie op te bekijken en de goede ‘front camera’ om zakelijke videogesprekken te voeren.

Nokia 7.1
topdeal

  • 10GB Data & 100 Bel/SMS
  • Razendsnel 4G
  • Met Android One
Shop uw Nokia 9

alle merken
mobiele telefoons

Naast Apple telefoons heeft Tele2 Zakelijk nog meer bekende merken telefoons met veel verschillende soorten abonnementen. Bent u benieuwd welke dat zijn? Bekijk dan op onze overzichtspagina of u een toestel met abonnement kunt vinden.
Bekijk alle telefoonmerken