Vast op
mobiel

  • Overal en altijd bereikbaar op uw vast nummer
  • Professionele uitstraling
  • Vast & mobiel nummer in 1 abonnement
Shop hier Vast op Mobiel met Sim Only

Wat is Vast op Mobiel?

Met Vast op Mobiel koppelt Tele2 uw vaste nummer aan het mobiele abonnement, dat is heel efficiënt. U ontvangt de gesprekken naar het vaste nummer op uw mobiel en u kunt het vaste nummer gebruiken als u mobiel uitbelt. Met Vast op Mobiel kunt u doorschakelen, een professioneel keuzemenu inrichten en hoeft u nog maar één voicemail af te luisteren. En het mooiste van alles; u heeft geen dure vaste telefoonlijn meer nodig. Vast op Mobiel is beschikbaar bij een Zakelijk Mobiel 4G abonnement van Tele2 voor slechts € 7,50 per maand.


Balkan Shizzle
“Al onze telefoonshizzle is voor elkaar met Tele2”

“Als foodtruck-ondernemers zijn wij continu onderweg of op locatie. En dat vinden we heerlijk. Hierdoor zijn wij wel volledig afhankelijk van onze mobiele provider. Als we niet bereikbaar zijn, dan lopen we nieuwe klanten mis en kunnen we geen contact houden met leveranciers. En zonder mobiel internet kunnen onze klanten niet pinnen. Met Tele2 hoeven wij ons daar helemaal geen zorgen om te maken. Wij zijn altijd bereikbaar en klanten kunnen altijd hun favoriete Balkan-gerechten bij ons afrekenen.” – Foodtruck-eigenaren Dragan en Alex van Balkan Shizzle uit Diemen

Bestel ook Vast op Mobiel

Meer weten over Vast op Mobiel?

Vast op Mobiel Brochure

Met Vast op Mobiel ontvangt u de gesprekken naar het vaste nummer op uw mobiel en u kunt het vaste nummer gebruiken als u mobiel belt. Met Vast op Mobiel kunt u doorschakelen, een professioneel keuzemenu inrichten en hoeft u nog maar één voicemail af te luisteren. Meer weten over deze vast-mobiel oplossing?

Bekijk brochure
Uw vaste lijn de deur uit

Met Vast op Mobiel heeft u geen vaste lijn meer nodig. Dat scheelt al gauw een paar tientjes per maand.

En tel daar het scherpste mobiele aanbod van Tele2 bij op. Wilt u weten tot hoeveel uw voordeel kan oplopen?