Onbezorgd internetten met Sim Only zakelijk van Tele2

  • Unlimited bellen en internetten voor €20.66
  • Nooit onverwachte kosten

  • Onbeperkt bellen naar de EU en VS

  • Overal in Nederland schandalig snel 4G-internet

Bestel hier uw Sim Only zakelijk abonnement
sim only zakelijk

Klaar voor zakelijk Sim Only abonnement met 4G?

Om het supersnelle mobiele internet ook écht onbeperkt te gebruiken, is het noodzakelijk dat u een simkaart en mobiel toestel heeft die 4G-ready zijn.
De meeste mobiele telefoons die nu op de markt komen ondersteunen dit automatisch.

Is uw telefoon geschikt voor 4G?

Om het supersnelle mobiele internet ook écht onbeperkt te gebruiken, is het noodzakelijk dat u een simkaart en mobiel toestel heeft die 4G-ready zijn. De meeste mobiele telefoons die nu op de markt komen ondersteunen dit automatisch. U ziet hier of uw toestel 4G ready is.

4G Sim Only abonnement
Zo bent u ook 4G-ready!

Heeft u de 4G-check gedaan en blijkt uw toestel niet 4G-ready te zijn? Dat is jammer, want met dit toestel kunt u het snelle 4G-netwerk niet gebruiken. Daar kunt u nú verandering in brengen. Bekijk hieronder naar onze 4G toestel aanbiedingen.

4G abonnement met toestel

Sim Only zakelijk: Unlimited minuten en data

Met een zakelijk Sim Only abonnement van Tele2 kunt u Unlimited minuten en data nemen. Voor maar 20,66 euro kunt u hiermee onbeperkt internetten en bellen. Zoveel u maar wilt en waar u maar wilt, want 4G van Tele2 heeft landelijke dekking. U kunt ook andere zakelijke Sim Only abonnementen van Tele2 nemen. U kunt de Tele2 zakelijke Sim Only abonnementen vergelijken. Goed om te weten: met Unlimited kunt u ook onbeperkt bellen naar andere EU-landen én de Verenigde Staten.

Betaalbare zakelijke abonnementen vergelijken

Is uw toestel niet 4G-ready of is hij toe aan vervanging? Voor een paar euro per maand meer kunt u een abonnement afsluiten met een 4G-toestel en lage maandkosten. Vergelijk de zakelijke abonnementen hieronder.