Refurbished
iPhones bij Tele2

  • Toptoestellen tegen een scherpe prijs
  • Compleet gecontroleerd en opgeknapt
  • 2 jaar fabrieksgarantie
Bekijk telefoons
Wat is een refurbished smartphone?

Een refurbished smartphone is een telefoon die volledig is opgeknapt en opnieuw wordt verkocht. Voordat Tele2 zo’n smartphone in combinatie met een zakelijk abonnement verkoopt, controleren wij dit toestel volledig. We lopen elk onderdeel na en controleren of deze nog goed werkt. Kapotte of niet volledig werkende onderwerpen vervangen we.
Ook de buitenkant lopen we zorgvuldig na. Zitten er op het scherm bijvoorbeeld veel krassen waardoor deze onbruikbaar is? Dan vervangen we deze voor een nieuwe. Hierdoor ziet een refurbished smartphone van Tele2 er altijd zo goed als nieuw uit. Met een zakelijk abonnement heeft u hiermee een toptelefoon voor de scherpst mogelijke prijs.

Forza, de refurbished partner van Tele2

De refurbished iPhones die Tele2 aanbiedt voor zakelijke abonnementen worden geleverd door Forza. Dit is de enige leverancier van refurbished smartphones in de hele Benelux die de telefoons met robots test op meer dan vijftig punten. Hierdoor biedt Tele2 altijd de best mogelijke smartphones aan.

Kwaliteitscontrole
  • Prijs: Tot wel 60% goedkoper dan nieuw toestel
  • Kwaliteit: Gegarandeerd in de beste technische én cosmetische conditie
  • Duurzaam: recyclen is beter voor het milieu
  • Altijd 2 jaar garantie
Het zakelijke refurbished aanbod van Tele2

Op dit moment biedt Tele2 verschillende refurbished iPhone-toestellen aan in combinatie met zakelijke abonnementen. Uiteraard bieden wij alleen de best mogelijke ‘A-Grade’ iPhones aan, die zowel technisch als cosmetisch altijd in de best mogelijke conditie zijn. Daarmee heeft u gewoon die gewenste premium toptelefoon, maar dan wel voor een veel scherpere prijs.

Apple iPhone 6
Zakelijk refurbished iPhone 6

  
A-grade – als nieuw
kleuren: Space Grey

Shop nu
Apple iPhone 7
Zakelijk refurbished iPhone 7

32GB
A-grade – als nieuw
kleuren: Space Grey

Shop nu
Apple iPhone 6S
Zakelijk refurbished iPhone 6S

  
A-grade – als nieuw
kleuren: Space Grey

Shop nu
Apple iPhone 8
Refurbished iPhone 8 A-klasse

 
A-grade – als nieuw
kleuren: Space Grey

Shop nu
De voordelen van refurbished iPhones

Refurbished iPhones bieden meerdere voordelen ten opzichte van telefoons die gloednieuw zijn. Allereerst betaalt u er natuurlijk veel minder geld voor, terwijl het verschil in prestaties en uiterlijk met nieuwe telefoons nagenoeg nihil is. Daarnaast garanderen wij dat onze refurbished smartphones altijd in de best mogelijke technische én cosmetische topconditie zijn.

Verder draagt u met de aanschaf van een refurbished iPhone uw steentje bij aan het milieu. U geeft een prima werkende telefoon een tweede leven en voorkomt daarmee dat deze onnodig op de vuilnisbelt terechtkomt. Omdat wij overtuigd zijn van de topkwaliteit van onze toestellen, bieden we tot slot altijd een garantie aan van twee jaar.

Wat is ‘A-klasse’?

Alle refurbished iPhones waar u voor een zakelijk abonnement uit kunt kiezen hebben een ‘A-klasse’. Dit betekent dat de iPhone er als nieuw uitziet: hij bevat nagenoeg geen gebruikssporen en heeft de best mogelijke technische conditie. Hierdoor zijn de iPhones vrijwel niet van nieuw te onderscheiden. Daarnaast kunt u met A-klasse altijd rekenen op een superscherpe prijs voor uw smartphone.

Specificatie
A-klasse: als nieuw
Scherm / behuizing
Geen tot zeer lichte gebruikssporen
Technische conditie 100%
Batterijcapaciteit minimaal 85%
Fabrieksgarantie 2 jaar
Simlockvrij
Antibacteriële behandeling
Schoon geheugen
Meest recente besturingssysteem
Duurzaamheid

Duurzaam verantwoord

Waarom zijn refurbished smartphones duurzaam?

Elk jaar weer eindigen miljoenen smartphones op de schroothoop. Zonde, want de meeste telefoons die worden weggegooid doen het nog prima. Door een refurbished iPhone te nemen, voorkomt u dat een goedwerkende telefoon bij het grofvuil belandt. Hiermee dragen u en uw bedrijf uw steentje bij aan een duurzamere wereld.

Dezelfde garantie als een gloednieuwe smartphone

Wij vertrouwen blindelings op de kwaliteit van onze refurbished iPhones. Daarom bieden wij altijd een garantie van twee jaar. Net als bij eerstehands telefoons. Ook op dit vlak biedt een refurbished smartphone u dus dezelfde ervaring als een nieuw, maar veel duurder toestel.

Veelgestelde vragen

Wat zijn refurbished toestellen?

Refurbished toestellen zijn gebruikte smartphones met een gegarandeerde “zo goed als nieuw” kwaliteit. Alle toestellen zijn technisch en cosmetisch gecontroleerd en opgeknapt. Defecte onderdelen worden vervangen, het geheugen wordt gewist en de laatste software wordt erop gezet.

Wat is het verschil tussen tweedehands en refurbished toestellen?

Bij een tweedehands toestel is het maar de vraag of een technische controle wordt verricht. Hetzelfde geldt voor het vervangen van defecte onderdelen. Daar moet u dan maar op vertrouwen. Bij een tweedehands toestel is er dus geen inzicht in de kwaliteit ervan.

Waarom zijn refurbished toestellen duurzaam?

Het jaarlijks wereldwijd produceren van bijna 1,5 miljard nieuwe smartphones, vormt milieutechnisch een zware aanslag op onze wereld. We hebben het dan onder meer over de uitstoot van broeikasgassen, het ontstaan van gevaarlijk afval en mijnbouw naar schaarse delfstoffen die noodzakelijk zijn voor de productie van deze toestellen. Dankzij het investeren in refurbished toestellen, lever jij actief een bijdrage aan duurzaamheid door het hergebruik van een toestel.

Waarom gaat Tele2 refurbished toestellen verkopen?

Er is een groeiende vraag naar refurbished toestellen. Dit heeft enerzijds te maken met de goede prijs-kwaliteit verhouding en het duurzame aspect van refurbished toestellen.

Verkoopt Tele2 ook refurbished Samsung toestellen of andere merken?

Onze leverancier Forza levert op dit moment nog geen refurbished Samsung toestellen of andere merken, omdat de grootste vraag naar refurbished Apple toestellen is.

Waar worden de refurbished toestellen ingekocht?

Bij Forza Refurbished. Dit is een Nederlandse leverancier, die als enige leverancier in de Benelux gebruik maakt van robots voor kwaliteitstesten. Forza importeert refurbished toestellen vanuit de VS, waar Amerikaanse refurbishers toestellen opkopen van providers en verzekeraars.

Wat is het verschil tussen kwaliteitstests met robots versus manuele tests?

Waar bij andere leveranciers toestellen getest worden door mensen, wordt dit bij Forza gedaan door robots. Een groot voordeel hiervan is dat een robot veel meer onderdelen accurater kan controleren dan mensen. Neem bijvoorbeeld de accu van een refurbished iPhone. Het is onmogelijk een accu volledig te laten testen op functionaliteit en mankementen door mensen. Dankzij de robots worden de accu’s van iPhones wel accuraat gecontroleerd.

Klik hier voor de video.

Wordt de accu bij het refurbishen van een toestel altijd vervangen door een nieuwe?

Een accu wordt vervangen wanneer de capaciteit minder dan 85% is of wanneer deze meer dan 500 laadcycli heeft gehad. Een laadcyclus vindt plaats wanneer de voeding van de batterij volledig wordt gebruikt. Dit wordt gecontroleerd door robots.

Krijg ik garantie op refurbished toestellen?

Ja, je krijgt 2 jaar garantie. Alle refurbished toestellen krijgen voordat ze verkocht worden een uitgebreide kwaliteitscontrole door robots waarbij ze op meer dan 50 punten worden gecontroleerd. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Onze refurbished leverancier Forza staat vierkant achter de kwaliteit van haar refurbished toestellen en biedt dan ook 2 jaar garantie op je aankoop.

Wat kan ik doen als mijn refurbished toestel binnen twee jaar kapot gaat?

Als een toestel niet naar behoren functioneert binnen de garantietermijn, zal Forza met een passende oplossing komen. Je toestel zal dan gratis worden gerepareerd of worden geruild voor een vergelijkbaar exemplaar. Het reparatieproces verloopt op dezelfde manier als bij nieuwe toestellen. Je kunt je reparatie regelen via de klantenservice of in de MijnTele2 zakelijk.

Waar kan ik mijn refurbished toestel laten repareren als het buiten de garantie valt?

Ook wanneer je geen garantie hebt, kun je je toestel laten repareren. Je kunt je toestel aanmelden voor reparatie via de klantenservice of in de MijnTele2 zakelijk. Je krijgt een prijsopgave van de kosten van de reparatie voordat de reparatie plaatsvindt. Pas wanneer je hiermee akkoord bent gegaan, wordt de reparatie uitgevoerd.