MOBIEL 4G
MIDZAKELIJK

Met onze mobiele spraak- en dataoplossingen zijn uw medewerkers altijd en overal verbonden

Een oplossing op maat voor uw organisatie

Niemand is hetzelfde, ook uw medewerkers niet. En de manier waarop zij hun mobiebe apparaten gebruiken voor hun werk verschilt eveneens. Hoe je voor elke medewerker het juiste abonnement samen zonder het onnodig complex te maken en toch grip op de kosten te houden?
Tele2 biedt uitkomst. U voegt zelf de best passende spraak- en datacomponenten samen. Zo krijgt elke medewerker een passend abonnement en heeft u één oplossing op maar voor uw hele organisatie.

Hoe het werkt:

Met Zakelijk Mobiel 4G stelt u in drie eenvoudige stappen uw abonnement samen:
Kies een bundel voor bellen en sms’en

Standaard bevatten al onze mobiele abonnementen onbeperkt bellen en sms’en. is onbeperkt bellen niet nodig? Dan kiest u voor een beltegoed van 100 minuten of een data only abonnement voor apparaten.

Voeg een internetbundel per persoon en/of voor de groep toe

U kunt per medewerker kiezen voor een individuele internetbundel en/of voor de hele groep. Bij een groepsbundel maken uw medewerkers gebruik van één gemeenschappelijk tegoed op al hun mobiele apparaten. Medewerkers kunnen ook eerst gebruikmaken van een individuele bundel en vervolgens van de bundel van de groep.

 Kies een toestel of Sim Only

Bepaal welke smartphone u wilt. U heeft ruime keus uit een reeks aantrekkelijke 4G-smartphones. Liever geen nieuw toestel? Kies dan voor Sim Only.Wilt u een voorstel op maat? Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van het best passende oplossing voor uw organisatie. We vertellen u graag meer!

Direct Contact


Whitepaper: de mobiele evolutie op de werkvloer

Van 2G naar 5G

De ontwikkelaars van de GSM dachten in 1994 bij de introductie dat het mobiele netwerk voltooid was. Niets bleek minder waar. In rap tempo volgden de ontwikkelingen elkaar op; na 3G is 4G nu uitgerold, aan 5G wordt al gewerkt. Wat brengt deze technologische vooruitgang ons en wat betekent dit voor de werkvloer?

Download de whitepaper

Brochure

Bent u op zoek naar meer informatie over Zakelijk Mobiel 4G zoals de opbouw van het abonnement en internetbundels? Download dan hier onze brochure. Een overzicht van de tarieven kunt u hier downloaden.

Download de brochure

Het nieuwe 4G netwerk van Tele2

Of u nu belt op kantoor of onderweg online wilt zijn: met het snelle 4G netwerk van Tele2 weet u zeker dat u altijd en overal verbonden bent.
Lees meer

Combineer met vaste telefonie
en profiteer!

Bent u toe aan een slimmere oplossing dan die dure telefooncentrale op kantoor? Al vanaf € 7,50 per medewerker per maand combineert u Zakelijk Mobiel 4G met de flexibiliteit van telefonie in de cloud.
Lees meer

MOBIEL IN HET
BUITENLAND

Werkt u vaak in het buitenland of wilt u tijdens uw vakantie bereikbaar zijn? Hieronder vindt u alle actuele info over internetten en bellen in het buitenland.
Lees meer