MOBIEL 4G
MIDZAKELIJK

Met onze mobiele spraak- en dataoplossingen zijn uw medewerkers altijd en overal verbonden.
Neem direct contact op

Of bel met een specialist: 0800-1242

Tele2 Midzakelijk

Een oplossing op maat voor uw organisatie

Niemand is hetzelfde, ook uw medewerkers niet. En de manier waarop zij hun mobiele apparaten gebruiken voor hun werk verschilt eveneens. Wilt u ongelimiteerd kunnen internetten, bellen en sms’en? Prima. Of stelt u liever het juiste abonnement voor elke medewerker samen? Wat u ook wilt, bij Tele2 kiest u voor de scherpste tarieven, de nieuwste smartphones en de kwaliteit van een supersnel 4G netwerk.

Gebruikt u liever een databundel per medewerker? Of kiest u voor het gemak van één gezamenlijke databundel voor iedereen. Wat u ook kiest, Tele2 biedt u uitkomst.

Hoe het werkt:

Met Zakelijk Mobiel 4G stelt u in drie eenvoudige stappen uw abonnement samen:

Kies een bundel voor bellen en sms’en

Standaard bevatten al onze mobiele abonnementen onbeperkt bellen en sms’en. Is onbeperkt bellen niet nodig? Dan kiest u voor een beltegoed van 100 minuten of een data only abonnement voor apparaten.

Voeg een internetbundel per persoon en/of voor de groep toe

U kunt per medewerker kiezen voor een individuele databundel en/of voor de hele groep. Bij een groepsbundel maken uw medewerkers gebruik van één gemeenschappelijk tegoed op al hun mobiele apparaten. Medewerkers kunnen ook eerst gebruikmaken van een individuele bundel en vervolgens van de bundel van de groep.

 Kies een toestel of Sim Only

Bepaal welke smartphone u wilt. U heeft een ruime keuze uit een reeks aantrekkelijke 4G-smartphones.
Liever geen nieuw toestel? Kies dan voor Sim Only.

Wilt u een voorstel op maat? Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van het best passende oplossing voor uw organisatie. We vertellen u graag meer!

Direct Contact

Whitepaper: de mobiele evolutie op de werkvloer

Van 2G naar 5G

De ontwikkelaars van de GSM dachten in 1994 bij de introductie dat het mobiele netwerk voltooid was. Niets bleek minder waar. In rap tempo volgden de ontwikkelingen elkaar op; na 3G is 4G nu uitgerold, aan 5G wordt al gewerkt. Wat brengt deze technologische vooruitgang ons en wat betekent dit voor de werkvloer?

Download de whitepaper

Brochure

Zakelijk Mobiel 4G

Bent u op zoek naar meer informatie over Zakelijk Mobiel 4G zoals de opbouw van het abonnement en internetbundels? Download dan hier onze brochure. Een overzicht van de tarieven kunt u hier bekijken.

Download de brochure
Vaste en mobiele telefonie

Combineer vaste
en mobiele telefonie
en BESpaar!

Bij Tele2 kunt u heel eenvoudig vaste en mobiele telefonie binnen uw organisatie combineren. Beter bereikbaar tegen lagere kosten, met één geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen en al het internet onderweg. Natuurlijk op net nieuwste 4G-netwerk van Nederland tegen een genadeloos laag tarief.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Doe de check!

Overal schandalig
snel 4G

Online videobellen op het strand van Zandvoort? Samen met een partner werken aan de ultieme klantpresentatie vanuit de trein? Ons netwerk is er in ieder geval helemaal klaar voor. Want niet alleen is ons netwerk schandalig snel, we hebben ook nog eens landelijke dekking met meer dan 97%. En bovendien wordt de kwaliteit van ons netwerk beoordeeld met een score van 9.2!
Lees meer

MOBIEL IN HET
BUITENLAND

Werkt u vaak in het buitenland of wilt u tijdens uw vakantie bereikbaar zijn? Hieronder vindt u alle actuele info over internetten en bellen in het buitenland.
Lees meer