Beschikbare kleuren
black-kleuren
kleinzakelijk-sony-xperia-z5-hero-img

Sony
Xperia Z5

Met onze abonnementen belt u altijd onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland en kiest u voor de internetbundel die bij u past.
2 jaar
2 jaar
1 jaar
1 jaar
1GB + Onbeperkt bel/sms
€ 36.00
2 jaar
€ 36.00
1 jaar
2GB + Onbeperkt bel/sms
€ 39.40
2 jaar
€ 39.40
1 jaar
4GB + Onbeperkt bel/sms
€ 41.40
2 jaar
€ 41.40
1 jaar
8GB + Onbeperkt bel/sms
€ 45.40
2 jaar
€ 45.40
1 jaar
24GB + Onbeperkt bel/sms
€ 55.40
2 jaar
€ 55.40
1 jaar
2 jaar
1 jaar
Eenmalig
€ 0.00
2 jaar
€ 288.00
1 jaar
bestellen

Sony Xperia Z5 eigenschappen

Design

De Sony Xperia Z5 is hoekiger en dunner dan zijn voorgangers, waarmee het ontwerp duidelijk nóg beter is verfijnd. De Sony Z5 is heel professioneel afgewerkt en dat merk je als je de smartphone in je hand hebt liggen. Hij voelt stevig aan zonder zwaar te zijn en past prima in een broekzak of handtas. Het fijne aan de Xperia Z5 is dat Sony de beste bouwmaterialen voor de telefoon heeft gebruikt. De buitenkant is namelijk van metaal en glas. Dit zorgt ervoor dat de Xperia Z5 absoluut een van de meest exclusieve smartphones van dit jaar is. Een bijkomend voordeel is dat de smartphone waterdicht is, waarmee de Z5 een voordeel heeft ten opzichte van zijn concurrenten.

sony-xperia-z5-zwart-feature-design
Scherm

Sony heeft in de Xperia Z5 een scherm gemonteerd dat een formaat heeft van 5,2 inch. Dit display heeft een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. Apps, video’s en websites worden hierdoor superscherp op het scherm weergegeven, zonder bijzonder veel stroom te vreten. Wel zo fijn, want hierdoor houd je Xperia Z5 het gemakkelijk een werkdag vol. Daarnaast valt op dat het scherm lekker helder is en beschikt over een goede kijkhoek. Vanuit elke hoek kun je dus zien wat er op het scherm staat. Ook is het fijn dat het scherm kleuren levendig weergeeft. Al met al zorgt dit ervoor dat de Xperia Z5 een heel ‘all round’ scherm heeft, dat voldoet aan de verwachtingen van de consumenten.

sony-xperia-z5-zwart-feature-scherm
Camera

Sony is de nummer één specialist voor camerasmartphones. De Japanse fabrikant levert de sensors voor de iPhone en beste Samsung-telefoons, die stuk voor stuk geroemd worden om hun uitstekende cameraprestaties. Natuurlijk levert Sony daarom geen half werk voor de Xperia Z5. Het vlaggenschip van het bedrijf beschikt over de nieuwste sensor van dit moment. Hiermee maak je foto’s in 23 megapixel. Ter indicatie: de voorgangers van de Xperia Z5 hadden een 20,5-megapixelcamera. De Xperia Z5 maakt hierdoor detailrijkere foto’s. Deze zijn heel scherp en kleuren worden levendig weergegeven. Aan de voorkant zit een 5-megapixelcamera waarmee je mooie selfies maakt.

sony-xperia-z5-zwart-feature-camera
Moderne specificaties

De Sony Xperia Z5 behoort tot de modernste smartphones van dit moment. In de telefoon zit onder andere een vingerafdruksensor. Deze zit aan de zijkant van de telefoon. Een logische plaats: hier bevinden je vingers zich meestal toch al. Wat opvalt is dat deze vingerafdruksensor heel snel werkt. Je ontgrendelt je smartphone hierdoor ontzettend snel. Dit is ook te danken aan de Snapdragon 810-processor die in de Sony Z5 zit. Dit is dé topchipset van 2015. Verder heeft de telefoon 3GB werkgeheugen en een riante hoeveelheid opslaggeheugen: 32GB. Dit is voldoende ruimte voor al je apps, muziek en geschoten foto’s en video’s. Is dat toch onvoldoende? Geen zorgen: je kunt een Micro SD-kaart in de Z5 stoppen om het opslaggeheugen verder te vergroten.

sony-xperia-z5-zwart-feature-moderne-specificaties
zakelijk-homepage

COMBINEER MET VASTE TELEFONIE
EN PROFITEER!

Bent u toe aan een slimmere oplossing dan die dure telefooncentrale op kantoor? Al vanaf € 7,50,- per medewerker per maand combineert u Zakelijk Mobiel 4G met de flexibiliteit van telefonie in de cloud.
Lees meer