Beschikbare kleuren
black-kleuren
kleinzakelijk-sony-xperia-z5-compact-img

Sony
Xperia Z5 Compact

Met onze abonnementen belt u altijd onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland en kiest u voor de internetbundel die bij u past.
2 jaar
2 jaar
1 jaar
1 jaar
1GB + Onbeperkt bel/sms
€ 24.79
2 jaar
€ 31.50
1 jaar
2GB + Onbeperkt bel/sms
€ 29.75
2 jaar
€ 36.90
1 jaar
4GB + Onbeperkt bel/sms
€ 32.23
2 jaar
€ 38.90
1 jaar
8GB + Onbeperkt bel/sms
€ 35.54
2 jaar
€ 42.90
1 jaar
24GB + Onbeperkt bel/sms
€ 42.15
2 jaar
€ 52.90
1 jaar
2 jaar
1 jaar
Eenmalig
€ 0.00
2 jaar
€ 234.00
1 jaar
bestellen

Sony Xperia Z5 eigenschappen

Compact ontwerp

De Sony Xperia Z5 Compact is het kleine broertje van Sony’s toptelefoon van 2015, de Xperia Z5. Hij is een maatje kleiner dan zijn grote broer, maar heeft verder nagenoeg hetzelfde ontwerp. De Xperia Z5 Compact is dus lekker hoekig en dun, waardoor hij goed in de hand ligt. Dit komt ook omdat hij niet zo groot is: de randen rondom het scherm van de Sony Z5 Compact zijn lekker dun. Fijn is ook dat de smartphone makkelijk in de broekzak past. Het ontwerp heeft eigenlijk geen nadelen: buttons zitten op een logische plaats en de smartphone is gemaakt van exclusieve materialen. De Z5 Compact bestaat namelijk voor een deel uit glas. Dit draagt bij aan het fonkelende uiterlijk van de smartphone. Extra pluspunt is dat de Sony Xperia Z5 Compact waterdicht is!

kleinzakelijk-sony-xperia-z5-compact-zwart-feature-compact-ontwerp
Scherp en zuinig scherm

De Xperia Z5 Compact heeft voor een ‘mini’-variant van een vlaggenschip uitstekende specificaties. Zo heeft het scherm een handzaam formaat van 4,6 inch. Dit display heeft een scherpe HD-resolutie van 1280×720 pixels. Weliswaar is deze resolutie iets minder scherp dan de full HD-resolutie van de gewone Xperia Z5: heel erg is dat niet. Zo wordt content ook op de Z5 Compact helder en scherp weergegeven. Bijkomend voordeel is dat de batterij minder snel leeg gaat: HD verbruikt minder stroom dan Full HD. Toch wel fijn! Tot slot is het scherm lekker helder, is de kleurenweergave goed te noemen en is het scherm ook vanuit een schuine hoek goed afleesbaar.

kleinzakelijk-sony-xperia-z5-compact-zwart-feature-scherm
Goede camera’s

De Sony Xperia Z5 Compact heeft misschien wel de beste camera’s van alle smartphones in zijn segment. Met de camera aan de achterkant van de telefoon maak je foto’s in 23 megapixel, terwijl Sony aan de voorkant van de Z5 Compact een 5-megapixelcamera heeft geplaatst. Deze kun je gebruiken voor het nemen van selfies, iets dat steeds populairder wordt. De camera’s presteren heel goed. Zo start de app snel op en focussen de camera’s heel vlug. Daarnaast zijn de resultaten ook goed, wat natuurlijk wel zo fijn is. Foto’s zijn detailrijk en kleuren worden helder en levendig weergegeven. Ook onder donkere omstandigheden maakt de camera aan de achterkant van de Xperia Z5 Compact mooie foto’s, waardoor hij dus heel constant presteert.

kleinzakelijk-sony-xperia-z5-compact-zwart-feature-camera
Moderne hardware

In de Xperia Z5 Compact zit uitstekende hardware. Zo beschikt de smartphone over een Snapdragon 810-processor van Qualcomm. Dit is een 64 bit-chipset die met acht kernen maximaal geklokt is op 2GHz. Daarnaast heeft de telefoon een riante hoeveelheid van 2GB aan werkgeheugen. Hierdoor schakel je snel tussen verschillende apps. Daarnaast is het prettig dat apps op de Xperia Z5 Compact snel opstarten. Je ergert je dus niet aan haperingen, want daar zal je niet mee te maken krijgen. De telefoon draait op Android 5.1 Lollipop, dat een prettig en gebruiksvriendelijk besturingssysteem is met een groot app-aanbod.

kleinzakelijk-sony-xperia-z5-compact-zwart-feature-moderne-hardware
zakelijk-homepage

COMBINEER MET VASTE TELEFONIE
EN PROFITEER!

Bent u toe aan een slimmere oplossing dan die dure telefooncentrale op kantoor? Al vanaf € 7,50,- per medewerker per maand combineert u Zakelijk Mobiel 4G met de flexibiliteit van telefonie in de cloud.

Lees meer