Beschikbare kleuren
Samsung-S6-kleur2
samsung-galaxy-s6-white-pearl-4g-superdeal

Samsung
Galaxy S6 32GB

Met onze abonnementen belt u altijd onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland en kiest u voor de internetbundel die bij u past.
2 jaar
2 jaar
1 jaar
1 jaar
1GB + Onbeperkt bel/sms
€ 31.50
2 jaar
€ 30.00
1 jaar
2GB + Onbeperkt bel/sms
€ 36.90
2 jaar
€ 36.00
1 jaar
4GB + Onbeperkt bel/sms (Superdeal)
€ 32.23
2 jaar
€ 38.10
1 jaar
8GB + Onbeperkt bel/sms
€ 42.90
2 jaar
€ 42.10
1 jaar
24GB + Onbeperkt bel/sms
€ 52.90
2 jaar
€ 52.10
1 jaar
2 jaar
1 jaar
Eenmalig
€ 0.00
2 jaar
€ 216.00
1 jaar
Bestellen
Nu tijdelijk gratis Samsung Wireless Charger t.w.v. €44,99

Bij een voordelig Tele2 Zakelijk Mobiel abonnement in combinatie met de Galaxy S6, S6 edge of S6 edge plus ontvangt u nu gratis een Samsung Wireless Charger. U kan uw telefoon opladen door hem simpelweg op de oplader te leggen, zonder allerlei lastige kabels. Het LED display geeft door middel van verschillende kleuren aan wat de oplaadstatus is.

De actie loopt tot en met 31 januari 2016 en zolang de voorraad strekt.

samsung-galaxy-s6-black-wireless-charger
samsung-galaxy-s6-black-feature-samsung-knox
Gratis: 12 Maanden Samsung KNOX Premium

Wat betekent Samsung KNOX voor u? Een zeer geavanceerde veiligheid, de opties tot apparaatbeheer en de ruime compatibiliteit met bestaande MDM-oplossingen en -API’s brengen Bring Your Own Device (BYOD) en Chose Your Own Device (COYD) voor Android-apparaten een stuk dichterbij.

Profiteer nu 12 maanden gratis van Samsung KNOX Premium bij een voordelig Tele2 Zakelijk Mobiel abonnement in combinatie met een Samsung toestel. De actie loopt  tot en met 31 januari 2016.

Samsung Galaxy S6 eigenschappen

Design

De Galaxy S6 is het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Daarom is het niet zo gek dat de verwachtingen voor deze topsmartphone hoog zijn. Wees gerust: Samsung maakt dit helemaal waar. De Galaxy S6 is het eerste topmodel van Samsung met een metalen body. Hierdoor heeft de telefoon een echte ‘premium look’. Dit gevoel wordt versterkt dankzij het feit dat de Samsung S6 maar 6,8 millimeter dun is. Met de nieuwe smartphone van Samsung heb je een hele stijlvolle aanwinst! Bovendien is de Galaxy S6 dankzij zijn dunne randen lekker compact en ligt hij daardoor fijn in de hand. De Samsung S6 is dus niet alleen maar mooi, maar ook functioneel en prettig in gebruik.

samsung-galaxy-s6-black-feature-design-slider
Scherm

Samsung heeft in de Galaxy S6 misschien wel het beste scherm van dit moment geplaatst. Het display heeft een formaat van 5,1 inch. Een prettig formaat, want het scherm is hiermee niet te groot en niet te klein. Bovendien heeft de Galaxy S6 een uitstekende Quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. Dankzij het super amoled scherm worden de kleuren op het Quad HD-scherm van de Samsung Galaxy S6 superscherp weergegeven. Ook is het scherm in direct zonlicht goed afleesbaar. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is daarmee de smartphone bij uitstek om video’s op te bekijken en mee te gamen.

594x422_594x422_samsung-galaxy-s6-black-feature-scherm_1
Camera

Samsung heeft een uitstekende reputatie op het gebied van camera’s in smartphones. Met de Galaxy S6 bewijst Samsung nog maar eens een keer een van de beste cameratelefoons te hebben. De camera aan de achterkant van de Galaxy S6 maakt foto’s in 16 megapixel. Daarnaast heeft deze camera optische beeldstabilisatie, zodat video’s altijd van goede kwaliteit zijn. Dankzij HDR maak je ook onder donkere omstandigheden mooie foto’s. Ideaal voor een mooi zomeravondkiekje! Voor het maken van selfies moet je bij de prima camera aan de voorkant van de Galaxy S6 zijn. Deze maakt foto’s in 5 megapixel. Dit is perfect voor een mooie selfie voor op Instagram of Snapchat. Dankzij de instellingen die je van tevoren kunt aanpassen sta je er altijd mooi op!

samsung-galaxy-s6-black-feature-camera
Touchwiz

De Samsung Galaxy S6 draait op de nieuwste versie van Android 5.0 Lollipop met Samsungs eigen TouchWiz-userinterface. Dankzij TouchWiz is Android op de Samsung uitgebreider dan bij smartphones van andere merken. Met thema’s en widgets kun je de Galaxy S6 helemaal naar je eigen voorkeuren aanpassen. Zo is jouw Samsung altijd uniek! Je Galaxy S6 is daarnaast misschien wel de snelste smartphone van dit moment. Dit komt dankzij de hele snelle octacoreprocessor, die een maximale kloksnelheid van 2,1 GHz heeft. Dankzij de 3GB werkgeheugen starten apps lekker snel op, zodat je nooit hoeft te wachten. De Samsung Galaxy S6 is dankzij zijn uitstekende specificaties een van de fijnste smartphones van dit moment.

594x422_594x422_samsung-galaxy-s6-black-feature-android_1
zakelijk-homepage

COMBINEER MET VASTE TELEFONIE
EN PROFITEER!

Bent u toe aan een slimmere oplossing dan die dure telefooncentrale op kantoor? Al vanaf € 7,50,- per medewerker per maand combineert u Zakelijk Mobiel 4G met de flexibiliteit van telefonie in de cloud.
Lees meer