Beschikbare kleuren
black-gold-kleuren
samsung-galaxy-s6-edge-plus-gold

Samsung GALAXY
S6 Edge Plus 32GB

Met onze abonnementen belt u altijd onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland en kiest u voor de internetbundel die bij u past.
2 jaar
2 jaar
1 jaar
1 jaar
1GB + Onbeperkt bel/sms
€ 39.00
2 jaar
€ 37.50
1 jaar
2GB + Onbeperkt bel/sms
€ 40.80
2 jaar
€ 40.10
1 jaar
4GB + Onbeperkt bel/sms
€ 42.80
2 jaar
€ 42.10
1 jaar
8GB + Onbeperkt bel/sms
€ 46.80
2 jaar
€ 46.10
1 jaar
24GB + Onbeperkt bel/sms
€ 56.80
2 jaar
€ 56.10
1 jaar
2 jaar
1 jaar
Eenmalig
€ 0.00
2 jaar
€ 306.00
1 jaar
Bestellen

Nu tijdelijk gratis Samsung Wireless Charger t.w.v. €44,99

Bij een voordelig Tele2 Zakelijk Mobiel abonnement in combinatie met de Galaxy S6, S6 edge of S6 edge plus ontvangt u nu gratis een Samsung Wireless Charger. U kan uw telefoon opladen door hem simpelweg op de oplader te leggen, zonder allerlei lastige kabels. Het LED display geeft door middel van verschillende kleuren aan wat de oplaadstatus is.

De actie loopt tot en met 31 januari 2016 en zolang de voorraad strekt.

samsung-galaxy-s6-black-wireless-charger
samsung-galaxy-s6-black-feature-samsung-knox
Gratis 12 maanden Samsung KNOX Premium

Wat betekent Samsung KNOX voor u? Een zeer geavanceerde veiligheid, de opties tot apparaatbeheer en de ruime compatibiliteit met bestaande MDM-oplossingen en -API’s brengen Bring Your Own Device (BYOD) en Chose Your Own Device (COYD) voor Android-apparaten een stuk dichterbij.

Profiteer nu 12 maanden gratis van Samsung KNOX Premium bij een voordelig Tele2 Zakelijk Mobiel abonnement in combinatie met een Samsung toestel. De actie loopt tot en met 31 januari 2016.

Samsung Galaxy S6 Plus Eigenschappen

Design

Begin 2015 stal Samsung de show met de innovatieve en mooie Galaxy S6 Edge. Nu is de grote broer van deze telefoon uitgebracht: de Samsung Galaxy S6 Plus. Deze smartphone lijkt veel op de Galaxy S6 Edge, maar is iets groter. Samsung heeft kosten noch moeite gespaard voor deze telefoon. De Galaxy S6 Plus voelt luxueus aan omdat hij is gemaakt van metaal. Daarnaast is de Samsung S6 Plus heel dun en fantastisch afgewerkt. Deze smartphone behoort absoluut tot de mooiste telefoons die in 2015 zijn uitgebracht. Het ontwerp is bovendien heel functioneel: de navigatieknoppen zitten op logische plaatsen. De innovatieve vingerafdruksensor is bijvoorbeeld in de homebutton verwerkt.

594x422_samsung-galaxy-s6-edge-plus-black-design
Super Amoled-display

De Samsung Galaxy S6 Plus heeft een Quad HD-scherm met een formaat van 5,7 inch en een resolutie van 2560×1440 pixels. Een hogere schermresolutie voor smartphones is er niet. Video’s, foto’s, mailtjes en apps worden op de Galaxy S6 Plus dus superscherp weergegeven! Dat is niet alleen te danken aan de hoge schermresolutie. Samsung gebruikt namelijk voor zijn displays de Super Amoled-techniek. Deze techniek staat bekend om zijn hoge schermhelderheid en ongeëvenaarde kleurenweergave. Smartphones van Samsung zijn door kenners niet voor niets al meerdere keren geprezen om hun mooie schermen. De Galaxy S6 Plus heeft misschien wel het mooiste smartphonescherm van dit moment.

594x422_samsung-galaxy-s6-edge-plus-black-scherm
Moderne hardware

Samsung gebruikt voor de Galaxy S6 Plus alleen het beste van het beste. Het mooiste scherm, de beste bouwmaterialen en natuurlijk ook de beste hardware. In de telefoon zit de snelle, maar ó zo zuinige Exynos 7420-chipset. Hierdoor starten apps op de telefoon supersnel op, maar is de Galaxy S6 Plus ook een zuinige smartphone. Verder heeft de smartphone 3GB werkgeheugen en ondersteunt de S6 Plus natuurlijk ook 4G-internet. Met de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge leverde Samsung begin 2015 de snelste smartphones van dat moment af, maar met de Galaxy S6 Plus doet de fabrikant daar nog eens een schepje bovenop. Je troeft met de snelheid van de Samsung S6 Plus dus iedereen af!

594x422_samsung-galaxy-s6-edge-plus-black-hardware
Camera

De camera van de Samsung Galaxy S6 Plus is heel volledig en daarmee een goede vervanger van eecompactcamera. Je schiet met de smartphone foto’s in 16 megapixel. Hierdoor zijn vakantiekiekjes heel detailrijk. Leuk natuurlijk, maar dat is slechts één ingrediënt voor een goede smartphonecamera. De kleurenweergave van de camera van de Samsung S6 Plus is ook heel realistisch. De Galaxy S6 Plus heeft daarom een zeer goed presterende camera. Bovendien maakt de camera ook onder donkere omstandigheden hele mooie foto’s én video’s, die je in maximaal 4K kunt filmen. Selfies schiet je in 5 megapixel en deel je supersnel met vrienden via bijvoorbeeld Snapchat, WhatsApp of Instagram.

594x422_samsung-galaxy-s6-edge-plus-black-camera
zakelijk-homepage

COMBINEER MET VASTE TELEFONIE
EN PROFITEER!

Bent u toe aan een slimmere oplossing dan die dure telefooncentrale op kantoor? Al vanaf € 7,50,- per medewerker per maand combineert u Zakelijk Mobiel 4G met de flexibiliteit van telefonie in de cloud.
Lees meer